Event Neonowe zagrody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Event skończony w całości. Tylko SG sporo ubyło. Nadwyżkę kolorowych i zwykłych kur,królików i kóz pognałam na targ, trzeba na czymś zarobić. Ceny żywca na targu drastycznie spadają-chyba rynek już się nasycił. Poklonowałam jeszcze inne zwierzaki i
    wybudowałam sobie różową strzygalnię króliczków.Z mixów wyszły mi 2 karnawałowe kukułki więc szybko pobiegłam do miasta wybudować różowy salon pielęgnacji wąsów . Okazało się jednak że brakuje mi 6 grzebieni. Pech/ No to zaczynamy teraz zbierać narzędzia.
    Coś mi się wydaje że nie dadzą dodatkowego BB na weekend......Event za mną więc chyba pojadę sobie na krótki urlopik do przyjaciół na wieś. Oczywiście wrócę z wałówką w postaci ekologicznych warzywek,królika i kurczaka rosołowego .

Ostatnie edytowanie: 21 sierpnia 2015
  2. annanan1

annanan1 Okazjonalny autor

U mnie też koniec. Nie walczyłam o pnącze bo szkoda zwierzaczków. Sprzedałam nadwyżkę i w końcu jestem bogata :D...
    Powiedzcie mi proszę jak wysyłać super paszę znajomym? Dostałam od Was pakieciki po 10 szt ale nie wiem jak odesłać....

MOD_Cookie*, 0olimpia0 oraz Anetta41 lubią to.
  3. abask

abask Komandor forum

SP dostajesz kiedy jeden z Twoich sąsiadów zakupi najwyższy pakiet SP. TO taki bonus dla sąsiadów ;)

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    ja mam wszystko poza pnączem:D
    powalczę o pnącze,ale....................kasy zostało mało,sp. też................zobaczymy................
    wystawiłam na terg chutneyki,ale nikt ich nie chce:cry:

5. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Może dla wyobraźni lepsze będą takie liczby:
    3.029.500 PD
    2.299.500 TPD
    2.153.500 SG
    rocznie przy regularnym zbieraniu.
    Każdy na swoim targu niech sprawdzi ile kosztuje pojedynczy PD, TPD, ile zainwestował w ewent i kiedy się zwróci...

6. azikowo

azikowo Fanatyk forum

czyli w rok zbiorę sobie 1 poziom na bahamach przy regularnym zbieraniuxDxDxD ależ motywacja xDxDxD
    ale TPD do TPD daje 2 000 000 w niewiele ponad tydzień:)

pnącze już odpalone xDxDxD bo robię każdy event

7. Megan

Megan Komandor forum

Na evencie nic nie straciłam, zarobiłam 2 mln i cieszę się z tego, pnącze pracuje, dla mnie liczy się każda ilość PD i TPD:)

Oczywiście jakby odjąć straty przy mixowaniu to pewnie zysku by nie było, akurat BB nie liczy się do eventu ( w moim przypadku), gdyż bawiłam się w domkach dodatkowo, trochę SP było lecz skończyło się:)

8. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Pewnie masz sporo wyższy poziom ode mnie...
    dla mnie to ogromny przeskok.
    Zresztą, to nawet nie chodzi o bezwzględną wartość TPD, ale koszt ich uzyskania.
    No i ziarnko do ziarnka (ewent do ewentu)...

9. azikowo

azikowo Fanatyk forum

dlatego warto zbierać gałązki pnącza, bo itemy, dobre mocne itemy, nie mieszczą się na WS,i pnącze zawsze popchnie do przodu, a im wyższy poziom tym trudniej zebrać te miliony i każde TPD na wagę złota, bo parę kruszonów czy smothie to kropla w morzu i smakołykami to bardzo drogo wychodzi:) trzeba kombinować:) dlatego nie ma się co zastanawiać nad opłacalnością pnącza, bo ono w ogólnym rozrachunku jest opłacalne, nawet jeśli teraz ktoś ma miejsce na WS i tam daje itemy, to za chwilę miejsca braknie, a gałązka odkryta może czekać. będą lepsze itemy stare na pnącze, nowe na WS i tak się kręci,ale trzeba pamietać,że tylko w czasie eventu galązkę można zdobyć i potem żal, że mozna bylo, a się nie zdobyło.

10. Nutka

Nutka Komandor forum

Huuurrrrraaaa xD rzutem na taśmę skończyłam ;)xD. Neonówki stoją a pnącze działa xD. Jak będzie BB w weekend to będę mogła poklonować coś innego niż króle i kury :D:D:D, chociaż stodoła z tymi kolorkami zieje pustkami :p. Życzę wszystkim zakończenia evenciku jak najmniejszym kosztem, czyli szczęścia w klonowaniu :).
    PS.
    Neonki nie ważne jak wyglądają, ale tyle zwierza w takim czasie to mogą być 5 razy brzydsze :D

11. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Neonki zdobyte, więcej nie robię, paszy zbrakło

12. visa77

visa77 Komandor forum

Zagrody pracują i pnącze juz jest :D

13. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Skończyłam! :D :) Wszystko już działa i zarabia na siebie xD hehe

14. dykta

dykta Forumowy żółtodziób

Event jeszcze nie skończony ale już niedużo zostało. Pnącze na razie odpuszczam - poczekam aż kolorowe stanieją :p. Ogólnie super bo już 3 mln SG zarobione na zwykłym zwierzu :D8) ( pod koniec BB ceny były nieziemskie xD).

15. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Mimo,że zaczynałam z 1 królikiem w stodole, event ukończony-oczywiście samowystarczalnie bez kupna na targu czegokolwiek ;)

16. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

15 mln zarobiłam, evencik ukończyłam, pomiksowałam jeszcze inne zwierzaczki i to wszystko w około trzy godzinki zabawy na farmie:) nic dodać nic ująć:music::music::music:

17. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Super evencik,pnącze działa,zagródki są śliczne,a ja idę do nynusiowa;)xDxD

18. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

ja też skończyłam pnącze działa neonki wystawione nawet już zbierałam z nich zwierzaki

19. Saygon25

Saygon25 Forumowy żółtodziób

Pierwszy event ukończony sukcesem ! :)

Dziękuję serdecznie wszystkim za pomoc, bez tego na pewno by mi się nie udało ukończyć eventu :)

Dodatkowo troszkę SG udało się zarobić na targu ;)

Mogę się pochwalić również, że ze zwykłych kóz wypadła mi koza cukrowa ;)

Gratuluję wszystkim ukończenia eventu i jeszcze raz dziękuję za wszystko. Pozdrawiam serdecznie ;)

20. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Chociaż event robiłam w 2 "ratach" (ah te zakupy xD), to łącznie zajął mi w sumie godzinkę :) Pnącze aktywne, na targu zarobiłam około 4 miliony SG, zadanie z kukułkami prawie zakończone, SP zero.
    Trzeba zacząć produkcję na kolejny event :music:
    A to mój jedyny, dobry dzisiaj przeskok :p
    Chociaż ten też nie jest taki zły :D
    I Saygon również event zakończył. Ślicznie dziękuję wszystkim za pomoc, którą otrzymał :inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.