Event Neonowe zagrody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

a ja się zastanawiam czy walczyć o pnącze?? :music:

w sumie to nie jest jakieś bardzo wystrzałowe a zwierza trzeba trochę dostarczyć hmmmm

2. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

Yay, event skonczony w niecala godzine :D zostalo tylko pnacze, ale nie oplaca mi sie o nie walczyc :/

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Event skończony ledwie po zaczęciu. Oczywiście,że wrzucać do pnącza. Przecież te kolorusy i tak głównie "wiszą" na targu

4. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

A ja dotarłam do ZB i na tym kończę event :) Co ja będę robić przez tyle wolnego czasu... :eek:

toDzasta lubi to.
  5. Natalka199

Natalka199 Młodszy ekspert

I u mnie event zakończony, nie chciało mi się bawić w szczegóły i to co brakowało dokupiłam
    Innym życzę udanej zabawy w mixy:D:D:D

6. mahartka

mahartka Baron forum

zdobyta koziarnia neonowa z własnych zapasów :D
    zastawiłam całą farmę domkami z kurami i czekam na wyniki aby było na neonówkę :), a potem króliki tak samo będą :)

7. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

A ja dopiero zaczynam event :) Zaczynamy klonowanie xD
    Widzę, że już sporo osób go skończyło, gratuluję! :D

8. abask

abask Komandor forum

I nie zdążę naklonować :(

9. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Nie martw się, na pewno będzie BB w weekend... Nie wierzę, żeby nie było.

10. mahartka

mahartka Baron forum

z pola zwykłych kur wyskoczyła mi tęczowa O_O, parę rosołowych i szalonych :D, teraz czekam na króliki :D
    kury zakończone xD

11. abask

abask Komandor forum

Chyba będę musiała zaczekać o ile jakiś cud się nie zdarzy ;)

12. Nutka

Nutka Komandor forum

O rany o_O. Już myślałam, że oddałam ostatnie króliki (bo już mi się znudziło ich klonowanie ;)), a tu jeszcze tyle trzeba żeby dostać pnącze :eek:. Trzeba umieć czytać :p. No i od nowa kury i króliki w domkach miłości :eek:. Ale będę czekać na BB w ten weekend :music::music:. Mam nadzieję, że Wasze przepowiednie się spełnią ;).

13. 11eveline

11eveline Książę forum

Zdążysz, różowa galaretka i pnącze jeżeli masz. Dodajesz perfumy i cała hodowla trwa 6 minut. Trzymam kciuki. :)

14. kodylec

kodylec Forumowy żółtodziób

Event zakończony w 35 minut! xD I szczęka mi opadła przy klonowaniu kuraków - ze zwykłych wyskoczył mi kurczak brązowy, rosołowy i dodatkowy malutki bonusik - ZŁOTA KURA!!! xDxDxDxDxDxDxD Pierwszy raz taką widzę w swojej stodole :music:

15. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Też tak myślałam na początku, ale jak na spokojnie przeanalizowałam to stwierdziłam że jednak się opłaca zdobyć pnącze bo daje nie tylko PD i TPD ale i sianogrosze.
    Event zakończyłam odpaliłam pnącze i teraz spokojnie czekam na BB muszę poklonować ryby. Gratulacje dla tych co już event skończyli a za walczących trzymam kciuki powodzenia;)

Ostatnie edytowanie: 19 sierpnia 2015
  16. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Czemu wszyscy marudzą że pnącze słabe. 6000 tpd na dobę to przecież bardzo przyzwoicie...

17. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Niby tak, ale ja często wchodzę tam tylko raz dziennie więc wole pnącza 24h.
    Zresztą, każde TPD przybliża do następnego lvl, ziarnko do ziarnka a się zbierze niezła sumka.

18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Wieczorkowo wszystkim:)
    jak dla mnie pnacze jest super..fakt moglbym itemy postawic na wyspie skarbow tylko ze,mam na niej sporo bardzo dobrych itemow wiec wymiana na te z eventu nie dalaby mi takiego przyrostu tpd jakie daje mi pnacze:)

19. mahartka

mahartka Baron forum

zdobyłam wszystko co chciałam :D i jeszcze zostało coś do poklonowania :)
    faktycznie szybko się klonuje jak całe pole zastawione xDxD
    jakoś wcześniej tak po 2, 3 oazy stawiałam... a dziś xD

20. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

Żałuję z całego serca,że screena nie zrobiłam bo sama w to nie wierzę. Dwa razy sprawdzałam i się przelogowałam,żeby się upewnić :D:D
    Królik wielkanocny ze zwykłych :D:D:D taaaaki przeskok

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.