Event Neonowe zagrody

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Izolda*, Aug 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Mnie się tam podobają neonówki:inlove:;):p8)
    chciałabym,żeby każdy gatunek zwierzaka miał swoją,również na wyspie:D.
    Ale najbardziej to mi się podoba zarobek z targu,w kilkanaście minut-kilkanaście milionów za nadwyżkę z eventu:inlove:.Jeszcze troszkę poklonuję bo okazja tego warta;).Powodzenia wszystkim!

2. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Neonówki walą po oczach mocno. ;) Ale ważne, że dają po 4 sztuki zwierza, warto. Pewnie dalsze zwierzęta też będą w tej wersji, ciekawe tylko, czy podobny event też będzie ;) W razie czego trzeba zacząć hodować następne trzy zwierzaki.

3. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

panoramaogrodnicza and 0olimpia0 like this.
  4. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Troche pokolorowałam brakujących kurek i koniec ewentu , pnącze odpalone. :) Zaraz poustawiam neonki :inlove:

5. abask

abask Fanatyk forum

Ja też sobie teraz klonuję ;) W zasadzie, bez entuzjazmu.

6. Karen139

Karen139 Baron forum

Nie sądzę, żeby posunięcia BP były aż tak przewidywalne. Ale obyś miał /a/ rację.
    Moim zdaniem te trzy zagrody dostalismy jako nagrody a pozostałe pewnie bedziemy sobie sami w warsztacie budować.

7. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

U mnie na razie kurnik neonowy zdobyty, zaczęłam po 15 dopiero, a zapasów kolorków nie mam:p

panoramaogrodnicza likes this.
  8. Alairë

Alairë Generał forum

Świetny ten event, chwila moment i zrobione, w sam raz na urlopową sjestę poobiednią :D. Tak to ja mogę robić, szast prast i gotowe xD.
    Odjazdowe te zagrody :D Kojarzą mi się z dyskotekami lat 80/90.... :music:

9. Menasa

Menasa Forum Pro

Do zdobycia tylko pnącze. A z kłapouchych wypadł mi lotny!:inlove:

10. cheray

cheray Aktywny autor

u mnie też neony już lansują się na farmie a jeszcze do tego trochę kasy wpadło i super paszy przybyło przy zaangażowaniu własnej sp w liczbie 0 szt:D takie eventy lubię:D

11. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Przy okazji robienia kolorusków do eventu:

12. betty10

betty10 Zaawansowany

Ewent ukonczony pnacze odpalone :inlove:

morellaa, Farmani15 and 0olimpia0 like this.
  13. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witam popołudniowo i spóźniono:p słitaśne kozy mam xD teraz się bawię z kurkami bo tego mało jest a na koniec króliki dorobię:oops: na razie nie wystawiam bo straszne rażą po oczach:pxDxD
    I są słitaśne kurki (rażaki):D

Last edited: Aug 19, 2015
  14. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Gdyby dobranie się do ZB nie wymagało posiadania tych, to banany już byłyby moje, a tak ... na razie handluję i dumam co dalej. Mam uczulenie na róż :D/ wyjątek to gęsi, pandy i fabryka piór - te mogłabym mieć/ a sama myśl o neonie powoduje , że mnie skóra swędzi. :p
    Muszę dobrze to przemyśleć. Na razie skłaniam się jednak ku kurom. Najmniej mnie boli ich neonowe gdakanie.

15. 11eveline

11eveline Książę forum

Event ukończony - nawet bez większego trudu tzn. przy zużyciu małej ilości SP. Króliki, kozy i kurki sprzedane - zarobiłam ok. 4 mln. SG. Pnącze odpalone, a neonowe zagrody stoją sobie na farmie. Jeszcze trochę pohoduję zwierzaki - może uda się coś sprzedać. Choć ceny spadają. :)

16. dosias

dosias Generał forum

kózki juz zdobyte, czas teraz na kury, a na koniec z królikami bo mam ich mało

panoramaogrodnicza and Farmani15 like this.
  17. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

Hura! Wreszcie jakiś przeskok :D Neonki już są :)

Last edited: Aug 19, 2015
  18. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Event lekki, czysty i przyjemny.
    Zakończony w 18 minut:)

19. komputerowiec1997

komputerowiec1997 Czeladnik forum

Kozy już są :p teraz pora na kury :) I chyba na tym skończę zabawę w event :p

20. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Muszę przystopować z klonowaniem bo za dużo sprzedawców na targu, ceny spadają i jakoś niewielu chce kupować.
    Ale zaczęły mi pandy schodzić.
    Co zarobiłam to moje:D:inlove:

Thread Status:
Not open for further replies.