Event Neonowe zagrody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Tym razem przepłacę, bo mam w planach zwierzaki typu kurki miniaturki wsadzić do przynajmniej trzech ostatnich zadań :D:D:D, a do pierwszych trzech zwierza mam nadzieję wystarczy, jak nie to mam jeszcze po dwie miniaturki :p i tym razem Anuś zaszaleję i bez wyliczeń wrzucam xDxDxD, raz nie zawsze ;)

2. azikowo

azikowo Fanatyk forum

albo jak nie będziesz spać i będziesz karmić 120 kurników to je uzbierasz do końca eventu:) przecież to raptem 45:wuerg: obrotów przy 120 kurnikach o_OxD:cry:to jakieś 2,5 doby i ile czasu jeszcze zostaje:):cry::cry::cry:

raz się żyje :D:D:Dbogatemu wszystko wolno :D:D nawet hodować kury przez cały event:)

3. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

a może ma ktoś przelicznik jak wrzucać i po ile na poszczególne poziomy kur, królików i kóz

gretag i Anetta41 lubią to.
  4. azikowo

azikowo Fanatyk forum

w tym wątku już były podawane wyliczanki, nie pamitam, na której stronie, jest raptem 12 stron do przejrzenia to migiem się rozeznasz:)

5. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Wyliczenia są w 54 poście

6. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Ty i Tetunia jesteśta najbogatsze we Wiosce, to dla was Mały Pikuś skończyć event w minutę :) a co ja niby Bidna Bidulka mogę ? będe hodował te bidne Kurki przez tydzień to może i coś wyszarpię z nagród :)

Witom Serdecznie :)

Żem był strasznie zarobiony, ze trzy tygodnie wogle na forum nie zaglądałem, dopiero dzisiaj mam trochę czasu :)

We czwartek mam troche czasu to wpadne do was w goście do Świetlicy :)

Ciekawe to tam teraz robicie, haftujecie czy pędzicie ? :) a może pędzicie i haftujecie ? :)

Ja z eventem się nie spiesze bo nimam w stodole takich Luksusów jak wy Bogate :)

7. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Sołtysku mój ukochany jutro kurkę (samotną)Ci prześle :p:), cobyś nie myślał, że kur Ci żałuję ;). :inlove::inlove::inlove: Już czekam na czwartek :music::music::music:

8. azikowo

azikowo Fanatyk forum

nie udawaj bidnego:) Ty skończysz jeszcze przed nami, boś najbogatszy w Naszej Wsi:)Kaczuchy Ci pomogą xDxDxDi czekamy w czwartek w świetlicyxD

no fantastyczny pomysł:) byle skleroza jutro nie zadziałała :)

9. .Farmeria.

Serdecznie dziękuje za Kurkę, cobym nie pomyślał że Kurek mi żałujesz, to poroszę o Złotą Kurkę :D

Tylko nie zapomnijcie że to mają być Złote Kurki, a i jak macie Króliki Wielkanocne i Kozy Zrzędy to też przygarmę, miejsaca u mnie w stodole na takie drobnostki mnogo :D

Jutro po 20 też mam nadzieje cosik sklonować, no i te wasze prezenty, to chyba też szybko skończę event :D

10. BA_Chris

BA_Chris Guest

Doceniam doprawdy chęć niesienia pomocy, wiem że nasi Gracze bardzo lubią się wzajemnie wspierać, czego dowody często widać, jednakże mam pewne zastrzeżenia do jej formy, ponieważ jest niezgodna z OWH, dlatego prosiłbym bardzo o powstrzymanie się od tego rodzaju deklaracji i ograniczenia do pomocy, jaka dozwolona jest przez reguły obowiązujące w grze. :)
    Z góry dziękuję za zrozumienie. :)

SirMarkIIII, Anetta41 oraz MOD_Cookie* lubią to.
  11. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

To przesada jest Nasze kurki i kózki wsadzać do eventu :cry::cry::cry:, takie cenne:p. W temacie jutro troszkę brązów do eventu poklonuję, hih może uda się przed pracą

12. .Farmeria.

Masz rację, szkoda wsadzać do eventu Złote, Wielkanocne i Zrzędy, tym bardziej że to będą prezenty od was, w takim razie zatrzymam je dla siebie :)

Do Czwartku Miłe Panie :)

13. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Do Czwartku Miły Sołtysie :)

14. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a w trakcie dozynek inaczej spiewaliscie...z tego co mnie pamiec nie zawodzi a nie zawodzi to Czerwona bodajze mowila,ze takie sprzedawanie sasiadowi na targu jest na legalu ...to moze sie ustosunkujcie do tego raz a porzadnie...i nie "gubcie sie w zeznaniach"

15. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Anuś śpiewać każdy może ;) '
    ''Śpiewać każdy może,
    trochę lepiej, lub trochę gorzej,
    ale nie oto chodzi,
    jak co komu wychodzi.
    Czasami człowiek musi,
    inaczej się udusi,
    ooo'' ;)

bari06 i myszulka lubią to.
  16. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ekipa powinna wiedziec co spiewa :)

zonaania2122 lubi to.
  17. katia859

katia859 Forumowy żółtodziób

spokojnie zrobisz

dobre

Posty połączyłam, na forum nie piszemy posta pod postem. Jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem: >>klik<<
    Poćwiczyć możesz w tym temacie: >>klik<<
    MOD_Cookie*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 sierpnia 2015
  18. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Kury
    5000 – 2 kury jedwabne + 2 brązowe= 5200
    10 000 = 1 szalona + 2 jedwabne = 10 100
    15 000 = 2 szalone + 1 jedwabna + brązowa= 15 200
    25 000 = 1 rosołowy + 2 jedwabne + 2 brązowe = 25 200
    35 000 = 1 rosołowy + 2 szalone+ 1 jedwabna + brązowa =35 200
    45 000 = 2 rosołowe + 2 jedwabne + 2 brązowe = 45 200

- - - - - - -

Króliki

6000 = 2 puszyste+ kłapouchy + 2 zwykłe = 6044
    12 000 = 1 fałszywy + 1 puszysty + 1 kłapouchy + 5 zwykłych = 12 060
    18 000 = 2 fałszywe + 2 kłapouche = 18 400
    30 000 = 1 straszący + 1 puszysty + 2 kłapouchy = 30 300
    42 000 = 1 straszący + 1 fałszywy + 3 puszyste + 2 zwykłe = 42 016
    54 000 = 2 straszące +2 kłapouche + 3 zwykłe = 54 016

- - - - - - - -
    Kozy
    7200 = 2 x afro-koza + 2 x dalmatyńczyk + 3 zwykłe = 7274
    14 400 = 1 wełniana + 2 afro + 1 dalmatyńczyk = 14 620
    21 600 = 2 wełniane+ 1 afro+ 2 dalmatyńczyki + 4 zwykłe = 21 652
    36 000 = 1 karłowata+ 1 wełniana + 7 zwykłych = 36 046
    50 400 = 1 karłowata+ 2 wełniane+ 2 afro + 1 dalmatyńczyk + 4 zwykłe= 50 432
    64 800 = 2 karłowata + 1 wełniana + 2 dalmatyńczyki + 6 zwykłych = 64 808

..ale można robić inne zestawy..

19. amdep

amdep Moguł forum

Niestety, po ostatnim evencie hodowlanym nie mam SP, nie zdołałam odtworzyć zapasów przez event z używaniem młyna oraz przez te upały iście piekielne... :(

Event niestety nie dla mnie, bo kupować SP nie będę.
    Na szczęście nie podoba mi się, forma jakaś dziwnie skomplikowana, a pnącze owszem dość dobre, ale nie powala i mogę się bez niego obejść. :p

bari06, zonaania2122 oraz gretag lubią to.
  20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    a ja mam takie pytanko:
    mam 2 króliki śnieżne wartości odpowiadającej wymaganiom,czy jak je wrzucę to mi zaliczy całość,czy muszę wrzucać stopniowo do poszczególnych zadań?

Ostatnie edytowanie: 18 sierpnia 2015
    zonaania2122 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.