Opinie Neonowe zagrody V

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 16 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wymęczyłam i ja. ;)xD

2. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Mam je i ja. I mam dość. To BB to jakieś science fiction -.-(polski przekład niedokładny....):p: fikcja !

3. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Pnącze odpalone ale bez przyjemności w klonowaniu. Nuda, nuda i nuda, zero radości z klonowania. Odbębnione, odpalone i jużo_O

4. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Odczucia mam takie same. Pnącze odpalone,ale klonowanie jedna wielka lipa :p

5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dla mnie już po evencie8) Wzięłam tylko neonowe ryby i strusie:music: Może jutro coś poklonuję do jakiejś misji ale przekonania nie mam8)

Nutka i tigre lubią to.
  6. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Standard: ze zwykłych osłów wyskoczył ognisty,ze strusi kwiatowy, z ryb rozdymka..., ale z wyższego zwierza, albo miksów 1 w górę.
    Dalej męczę event, bo do pnącza jeszcze brakuje ponad 50 klonowań.
    Ceny zwierza na targu - myślałam, że będą wyższe, ale widać wszyscy czytają zgadulę, a ja się przygotowałam super hiper :p i liczyłam na taki zarobek. Póki co 20mln wpadło i chyba na wiele więcej nie mam co liczyć...ale lepszy rydz jak nic ;)

7. tigre

tigre Fanatyk forum

A idźcie Wy paasqdy jedne - nie można było ciszej podjudzacze.....tak tu gadacie, że mi się Miecio zbudził i polazł pnączaka do domu targać wrrr ;)
    mam i ja.......

8. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

a mnie ze zwykłych osłów złoty się narodził:)) jestem w szoku

9. aisunel

aisunel Generał forum

Gratki,a z ciekawosci za ile mozna go sprzedac?W temacie ewent i BB przeszly do historii.Gdyby nie pnacze nawet bym tego nie tyknal,rocznie dostarczy mi ponad 40mln.tpd;)

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dobrze, że Ci pomógł, sama musiałam, a nie było lekko. 8)
    Przeskoków nie było i nie było, ale jak grzecznie czekałam na dr Ryszarda to się trafił całujący...

11. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

a ja pnącza nie mam :p:p,zrobilam wszystkie zadania oprocz pnacza,wolałam kłódki 135 szt zamienic na neonowego psa x3 :D,wiec mam fajny item a pnacze......i tak jest tego sporo do obrobienia 8)

Nutka lubi to.
  12. annapop71

annapop71 Młodszy ekspert

Zwykłe naciąganie, żałuje że nie odpuściłam zupełnie tego eventu, powodzenia..

tereska1108 lubi to.
  13. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam poludniowe duszki;),
    neonki zrobione, na pnacze brak paszy, moze do konca ewentu sie uda jeszcze, ale wole zebrac neonki, zwlaszcza pieski;),
    to tylko gra, co sie uda zrobic to moje:)
    aha, przeskoki, hmm, nie to co dawniej,
    Pozdrawiam i powodzenia;)

asia1106 i tereska1108 lubią to.
  14. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Cześć,
    Klonowanie w tym BB idzie mi bardzo słabo, prawie żadnych przeskoków - dobrze że miałam zapas kolorowańców to sobie zagrody wykupiłam. Pnącza, ani itemów nie chcę, zostało mi jednak kłódek na dwa. Jak myślicie które wziąć, żeby na g&t korzystnie wymienić?

15. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Witam witam powiem vel napiszę tak wzięłam neonowe ryby i item też jakie to brzydkie - żadnych kolorków - neonów tylko fiolet bee pierwsze neony to były fajne kolorowe, widać że graficy zmienieni...

O przepraszam ruszyło się coś jak muszla otwarta więcej kolorów....

pretorianka lubi to.
  16. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

2 x pies-chętna na to może się dogadamy;)
    Event zrobiony w całości bez entuzjazmu:):oops:
    Czekam na kolejny marny event:)

Widełki3 lubi to.
  17. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Finito /dla mnie event przeszedł do historii/ :

Dodatkowych itemów nie biorę , klony klasycznie dno , kamyczki , bruk , dobry zarobek na targu głównie dzięki wcześniejszym zgadulowym info.
    To by było na tyle.

Bry weekendowe.

18. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

hej:)))
    Jak widzę to nie tylko u mnie takie nędzne BB
    Dlatego ograniczyłam się tylko do pnącza,a z itemami za kłódeczki dałam sobie spokój.
    Bez nich też się da żyć;)

pretorianka lubi to.
  19. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Przez te wasze Miecie to i mój się obudził wzięłam jedno kazał drugie i tak leci ku końcowi na te paskudy straciłam mnóstwo sp , a miałam w ogóle nie tykać... Już was nie będę czytać :) Co do BB mnie nigdy nie lubiło 0 jakichkolwiek przeskoków...

20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Wpisuję się do grona "zachwyconych" eventem:) W celu zdobycia pnącza muszę jeszcze przepuścić przez oazy 260 szt. SP:sleepy: Z chęci kupowania itemów wyleczyłam skutecznie i siebie i Miecia. Pnącze wystarczy. Żeby mi czasem nie przeszło, wrzucam jednorazowo po 4 hodowle. Zbieram, wkurzam się, wrzucam kolejną seryjkę. I tak jeszcze 33 razyxD I pomyśleć, że kiedyś BB było moim ulubionym eventem a SP sypała się kaskadą:oops::cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.