Opinie Neonowe zagrody V

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 16 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. seler70

seler70 Chodząca legenda forum

I ja też event skończyłam:),choć marne przeskoki były:(,powodzenia w klonowaniu...xD

bacowa70, donatka69 oraz pretorianka lubią to.
  2. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

To coś jak ja. Odsłoniłam swoje wyniki oazowe... nie robię 6 zadania... gdyby jeszcze te kłódki leciały ze wszystkiego, albo co któraś hodowla 2 sztuki, a tak... potrzymam SP na lepszą okazję (teraz co miesiąc hodowlany event to nie mogę się jednak wypłukać do cna).
    Pozdrawiam zarówno walczących jak i odpoczywających.

3. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Moim zdaniem nie ma żadnej różnicy, czy wczoraj, czy dzisiaj takie samo badziewie z tego całego klonowania wychodzi???
    Jadą po nas graczach jak po łysej kobyle???
    Eventu jeszcze nie skończyłam, bo strasznie się zeźliłam...
    Pozdrawiam:)

Poziom 123 ( gram od 04.05.2010)

4. frytka77

frytka77 Naśladowca mistrzów

jeszcze takiej lipy nie było:mad::mad::cry::cry:

5. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

BB już nie istnieje...
    BB to fikcja...
    Takie mam wrażenie...

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

E tam sąsiadko :) U mnie ładne efekty.

niesamowitusia lubi to.
  7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nie skusisz się na stare itemyxD ?? Albo za nisko, albo za wysoko zwierza skaczą - jak tu żyć, no jakxD

pretorianka lubi to.
  8. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Nie krasnoludku. Nie skuszę się, bo nawet nie mam do nich pnącza. ( chyba byłam wtedy w szpitalu) I są za drogie ( szkoda mi SP od królowej). Przydasia z kumplami wpakowałam do kociego transportera i zamknęłam całokształt w łazience :pxD. I nie widzę ich, ani nie słyszę ;)

9. aisunell

aisunell Młodszy ekspert

Byla,byla,to juz jest standard od c.a pol roku i nie radze robic mixow,cofka pewna;)

ania5757, gosiagosia60 oraz pretorianka lubią to.
  10. niebo016

niebo016 Generał forum

Aby mieć neonowe pnącze to trzeba dodatkowo zrobić 135 kłódek- czyli 270 super paszy jeszcze dać?? Pytam, bo nigdy nie interesowały mnie neonowe pnącza.

11. krasnoludek10

Tak. Ja mam jedno i starczy:p

niebo016 lubi to.
  12. niebo016

niebo016 Generał forum

Szkoda mi paszy 270 sztuk to dużo.

-toja_71- lubi to.
  13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Zastanawiałam się czy robić zadania do końca i wartość rzędu pnącza - w moim przypadku 36.300 PD oraz 109.800 TPD na dobę z tendencją wzrastającą - zwyciężyła.:)

14. krasnoludek10

Dużo, dużo. Na wszystko potrzeba 750-810 SP8) A nubloni? Pakiet XL, S i M coś słabo dają farmarki, baterie też nie rozpieszczają-.-

pretorianka i niebo016 lubią to.
  15. niebo016

niebo016 Generał forum

Jak wyhodują mi się ryby to8) ewentualnie8) wezmę sobie neonową rybę najlepsze punkty ma8)

pretorianka lubi to.
  16. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Bardzo paszożerny evencik ,ale dałam radę,teraz czekam na słoniexDxDxD

niebo016 lubi to.
  17. Rafauek16

Rafauek16 Aktywny autor

Ten hodowlany idzie mi koszmarnie... Wydałem już 300 szt paszy ponad a nie mam jeszcze ostatnich zadań w rybach i osłach a w strusiach nawet neonowej zagrody... Z pnącza rezeygnuję bo nie uśmiecha mi się kupować znowu paszy >:(

niebo016 i Nutka lubią to.
  18. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

robię ostatnie zadanie w osłach, moje przeskoki to osioł ognisty, struś górnik i rozdymka wiec ........ nie urywa. No ale nic to jakoś do przodu.

niebo016 i Nutka lubią to.
  19. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Dadam... skończyłam, razem z pnączem. Przeczytałam gdzieś powyżej radę, zapożycz się i zrób. Więc co, ja nie zrobię ?! Nawet zapożyczać się nie musiałam :)

niebo016, Nutka oraz asia1106 lubią to.
  20. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam zatroskanych farmerów. event paszożerny to fakt, klony mizeryjka z tendencją denną no i jak tu żyć drogie bp. no jak. gumiaki cisną aż się wideł ruszyć nie chce. no ale jakoś stwierdziłem, że zrobię. szkoda tylko, że kłódki lecą tylko z tych eventowych. ech cały czas pod górkę i pod wiatr aż się orać nie chce. pozdrawiam i życzę wam abyście mieli przeskoki co najmniej o 3 lepsze niż ja.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.