Opinie Neonowe zagrody V

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 16 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

ja...zebrałam z każdego rodzaju zwierza po 1 oazie i jak zobaczyłam każde zwierzę tylko o poziom naprzód to zawiesiłam z powrotem kłódeczkę, niech sobie tam siedzą do jutra, może przemyślą swoje zachowanie i poskaczą trochę lepiej

2. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. czas chyba zwierza pakować w różowiaki niech się klonuje a co mi tam /zbiór w BB/. neonowe zagrody lubię a i praktyczne lecz czy doczłapię do pnącza to muszę się zastanowić. pozdrawiam i super przeskoków życzę:p

ross2, vivanka oraz Nutka lubią to.
  3. tigre

tigre Fanatyk forum

ja chyba jednak pnącze odpuszczam....pomyślę ale kusi by dac na wstrzymanie bo wlasnej paszy za mało a niedługo kolorowanka ...

gosiagosia60 lubi to.
  4. aisunel

aisunel Generał forum

Nie mozesz tego zrobic,pnacze wypasniowate,petarda,zapozycz sie a zrobxD.Zwierzaczki w oazach wala juz w szybke od poludnia,po 40szt wstawilem i cos mam takie gorace przeczucie,iz,ze beda to najlepsze moje przeskoki:p

gosiagosia60 lubi to.
  5. ross2

ross2 Komandor forum

Moim skromnym zdaniem to pnacze jest najwazniejsza rzecza do zdobycia i procentuje podczas kazdego zbioru wiec warto o niego walczyc :Dzagrody neonowe zawsze mozna zdobyc podczasG&T a pnacza nie wiec sie nie zastanawiaj tylko dzialaj :D

bacowa70 i aisunel lubią to.
  6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ja tam pazerna jestem, pnącze muszę mieć, ostatecznie 102 tys. TPD i prawie 30 tys. PD na dobę, piechotą nie chodzi. 8)
    A kolorowe słoniki to na targu można będzie kupić. :D

7. aisunel

aisunel Generał forum

I pijac poranna przeslodzona kawe,odhaczajac pnaczowe galazki,myslac,dlaczego nie zrobilem/am tego pnacza i kawa stanie sie gorzka i lezka w oku sie zakrecixD

tigre, ross2 oraz panoramaogrodnicza lubią to.
  8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mi z wyspą nigdzie nie spieszno, więc robię tylko do neonów albo 5. Zadania:p

9. ewanta

ewanta Komandor forum

zrobiłam popołudniową kawusię, zasiadłam przed kompem i zaczęłam zbierać kolorowańce. przy 7 zorientowałam się że rodzą się pojedyncze sztuki -.-
    zapomniałam że BB od 18-tej a nie od 14-tej :cry:
    na szczęście tylko 7 odkryłam. po 30 sztuk wystawiłam więc jeszcze po 18-tej będzie co zbierać. dobrze że kombajnem ich nie potraktowałam :p

gosiagosia60 i aisunel lubią to.
  10. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Niech ktoś zrobi czary -mary, ponakręca te zegary by 18 była już :music:
    Lubię eventy z kolorowankami choć przeskoki mnie raczej omijają :)
    Neonki wloże w menażerię - kiedyś na pewno sie przydadzą.

ewanta i Nutka lubią to.
  11. krasnoludek10

Skąd ja kojarzę 1 zdanie, to za Chiny ludowe sobie przypomnieć nie mogę, ale melodię pamiętam:p Za 21 minut BB a w muzeum było super hiper, bo mogłeś nawet być DJ'em w klubie z wieku XX i na takich ciekawostkach, planszach i w ogóle zeszło nam się 7 h:pxD

ewanta lubi to.
  12. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Z piosenki "Umówiłem sie z nią na 9" Eugeniusza Bodo ;)
    A żeby było w temacie, to sie pochwalę ,że mam prawie 1200 sp i nie zawaham sie jej użyć :D

ewanta lubi to.
  13. ewanta

ewanta Komandor forum

umówiłem się z nią na dziewiątą:)) donatka69 mnie ubiegła...

a tu już prawie 18... myszki w dłoń!!!

donatka69 lubi to.
  14. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ze zwykłych ryb zrobił się całujący karp hahaha klonować i to szybko :)

15. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Wstawiałam zwykłe zwierzaki. Oto część osłów
    Chyba im ktoś ołowiu nalał do ....uszu-.-xD

Wyniki ..:cry:

Jeden dziki, jeden juczny
    dwa dzikie jeden juczny
    jeden dziki dwa zwykłe
    jeden dziki dwa zwykłe
    dwa dzikie jeden juczny
    dwa zwykłe jeden juczny
    jeden dziki, jeden juczny
    jeden dziki , dwa zwykle
    dwa dzikie , cztery zwykłe
    xD

Dobrze, że mam swoje w stodole. Dalej nawet nie odkrywałabym, ale potrzebuję kłódek do piątego zadania-.-

Na trzydzieści wsadów ryb, same zwykłe, blazenki i w drodze łaski trzy tęczanki:cry:xD

tereska1108 i Nutka lubią to.
  16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zrobione :)

Nutka lubi to.
  17. krasnoludek10

Brawo torpedo:)

18. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

19. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

To chyba na "otarcie łez" Jeden jedyny przeskok . Na 90 wsadów....

Nutka lubi to.
  20. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Mi z 132 zwykłych oaz (ryby, osły i strusie każde po 44) wyszło po jednym zwierzu z przed przed ostatniego czyli całujący, strusiopiór i ognisty. Teraz kolejne 132 oazy i koniec eventu. Jak ja to lubię i tydzień wolnego od farmy.

CHUDYJUREK lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.