Opinie Neonowe zagrody V

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 16 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

To jesteśmy odmiennego zdania. Ja w tabeli widzę 6 zadanie i wymagane do niego dodatkowe 135 kłódek. Twoja interpretacja jest powiedzmy...osobliwa.
    O wspólne zadanie zapytaj w dziale " Pomoc" kogoś z Władzy. W opisie eventu zero info na ten temat , a moja czarodziejska kula zmatowiała i nic z niej nie wyczytam ;)xD

Edit : Coś dojrzałam jednak. Wspólne zadanie po zakonczeniu 3 kategorii, to własnie to szóste zadanko...;)

Ostatnie edytowanie: 16 sierpnia 2017
    Gogosia lubi to.
  2. Gogosia

Gogosia Analityk forum

pewnie masz rację - ale moja opcja mi się bardzo podoba :D i wam pewnie też, nigdzie nie będę pytać Władza napisała o wspólnym zadaniu - to pogrubione jest z opisu eventu - więc niech Władza się postara :p

Nutka i pretorianka lubią to.
  3. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Przyjrzyj się wnikliwie grafice eventu.. Przykro mi, że pozbawię Cię złudzeń. Sorry ( translate: przepraszam );)

4. tigre

tigre Fanatyk forum

45 kłódek na każdą neonową zagrodę = 3x45= 135 kłódek
    zdobycie pnącza = 135 kłódek
    reszta nadwyżki - właśnie doczytałam, że itemy na pnączaka sa w nagrodach bo już się wystraszyłam, że nie ma i trzeba sobie kupić :D:D:D

pretorianka lubi to.
  5. abask

abask Fanatyk forum

Pomyślę czy robić. I tak nigdy nie wystawiam neonowych bo chociaż dają sporo zwierza to są brzydkie. Takie pasujące do Barbi.

6. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Wstaw do menażerii, wtedy nie walą po oczach. Są rzeczywiście brzydkie, ale dają 4 szt. zwierza z jednej paszy.

Nutka lubi to.
  7. Gogosia

Gogosia Analityk forum

no i jest bb ale od jutra od 18 :( i co dalej ?

8. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Od jutra klonowanie;)

tigre lubi to.
  9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

No szkoda,że dopiero od jutra,a nie dziś.Chociaż z drugiej strony,to by chyba fama wybuchła,jak by jeszcze bb dali dzisiaj.U mnie oazy czekają na zbiór,ale sobie jeszcze posiedzą.

10. Gogosia

Gogosia Analityk forum

u mnie czekają od wczoraj wieczór - dobra czekamy do jutra do 18 :p

11. [Mateusz13]

[Mateusz13] Nadzorca forum

ktoś coś już próbował ?

12. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

osłów brakło nawet na 1 zadanie hahahaha

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Raczej nikt,skoro bb od jutra.

14. [Mateusz13]

[Mateusz13] Nadzorca forum

masz racje ale zawsze znadzie się ktoś kto nie wytrzyma i zacznie dziś :)

15. Brzeziny28

Brzeziny28 Okazjonalny autor

Najlepiej to wyluzować i poczekać na BB do jutra :) Przecież to tylko gra a nie realne życie ;)

16. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Zwłaszcza jak są błędy ;)

17. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Witam.

Farmer zawsze bidny i zawsze wiatr w oczy.... ojj wiedzą jak nas skubać... 8) to taki podatek dochodowy haha jak masz zbyt dużo musisz "oddać" xD:p8)
    A w temacie.... może coś będę kolorowała, czy wszystko nie wiem?! zbyt niski budżet SP a poza tym SP przyda się do innych "kolorowanek"

Pozdrawiam w oczekiwaniu na BB

VELOCI_RAPTOR lubi to.
  18. niki1990

niki1990 Komandor forum

3 event zepsuty w ciągu jednego dnia. No trzeba być zdolnym naprawdę. Odpuszczam wszystkie eventy i biorę się za handel hodowlańcami na targu

yogi16296 i SirMarkIIII lubią to.
  19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Pierwsze zadanie zrobione,na drugie czekam do jutra a na trzecie już zwierza kupiłam.I koniec,więcej tam nic nie robię.8)

Nutka i abc2016 lubią to.
  20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    A ja zagrody neonowe już mam - czy zrobię resztę - zobaczę jutro jak będzie BB - misie czekają . :)

abc2016, kaniape4410 oraz gosiagosia60 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.