Opinie Neonowe zagrody V

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 16 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Odpuszczam neony, brak sp. Chociaż akurat neonowe zagrody by się przydały (4 sztuki zwierza za 1 sztukę paszy, a ja nie mam jeszcze żadnej neonowej zagrody)... trudno :oops:

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Już widzę ten żarówiasty balon :D Pewnie wszyscy będą szukać ...Oki,tylko się przypomnij dzień wcześniej..Zrobię dla Ciebie ale zagrody tylko.

3. tigre

tigre Fanatyk forum

itemy to mogę oddawać bo to ....brzydkie ;) ale zagrody dla mnie zacne ;) tak więc część z itemami pewnie pominę (chyba, że nie będę miała co z kłódeczkami zrobić bo znajac mnie SP znów wypaćkam do cna
    no ja tylko i wyłacznie te zagrody :) kurcze - one mi się naprawdę podobają ....no może pieski takie trochę nie bardzo ale żabki stoją dumnie ;) Jeszcze kiedyś bym pawiki w neonie chciała
    Na GT na pewno się przypomnę :) co Ci szykować na zamianę? bo akurat okazja przy klonowaniu będzie do robienia ;)

Sekme i antonina-farmerska lubią to.
  4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Napisz do mnie jak będzie G&T - mam owce i konie podwójne to się z Tobą podzielę .
    A w temacie , żeby było , to cos podłubię przy tym ewencie.

Sekme i antonina-farmerska lubią to.
  5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

a co chcesz na wymiankę;) 22,5 h do eventu:p

tigre i antonina-farmerska lubią to.
  6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Sowa na płotku,bo tutaj nas zaraz pogonią.;)

tigre i antonina-farmerska lubią to.
  7. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Alee super. Dziękuję bardzo! :music:

8. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jeszcze nie ma za co , napisałam do Ciebie sówkę .
    W temacie - ewent robię jakby co .

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja nie grymaszę, robię. :D Ponad cztery tygodnie wakacji nie wystarczą żeby odwyknąć, ale wystarczą żeby zatęsknić.
    Neonowe zagrody jakie są każdy widzi, ale jak potrzeba zwierza, to można zasłonić dużymi drzewami i prawie ich nie widać.xD

10. chris975

chris975 Fanatyk forum

Bry :)

Tak na szybko poradnik przeczytany i gdzie jest ta niby trudność?
    540-48 sp=492 więc nie tak źle...dzikie zwierzęta niemalże 700 pochłaniały.

Evencik zrobię, pnącze przyzwoite :) klonuje osiołki może w końcu misję skończę :music: chociaż prędzej targ pomoże w tym :cry:xD

11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

co wy chcecie od tych neonow-mi sie wizualnie podobają, lubie takie kolorki :D
    robie oczywiscie...ponad 2200 SP mam od krolowej, nie chlapie nie wiadomo kiedy, trzymam na hodowlane. po 10 oaz zapakowalam rybek, oslow i strusi, potem bede kombinowac

ania1713 lubi to.
  12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

A kto tutaj pisze o trudności eventu?o_O

Prosty jak drut, wystarczy 492 lub 762 SP oraz zwierzaków o wartości ze stodoły ponad 2 mln i zgarniasz wszystko w ciągu 15 minut, a jak jeszcze masz niedosyt to wykupujesz następny komplet itemów za 270 SP i jesteś zadowolony.
    Pytanie jest tylko czy warto. W eventach z dzikimi zwierzakami też nie zrobiłam całości, bo na co mi ta czerwona fabryczka świec?
    O itemy takiej wartości jak w evencie już nie zabiegam, pnącze faktycznie daje dobre PD/TPD ale jak można zdobyć same neonowe zagrody zużywając tylko 90 SP, to ja się mocno zastanawiam czy jednak nie zaoszczędzić te 402 SP :)

Gdyby w zadaniu 6 był drugi komplet zagród z pewnością zrobiłabym cały.

13. tigre

tigre Fanatyk forum

albo wsadzić w menażerię :) albo wymienić na róże - jednak trochę ludków te neony lubi :) kurcze- nie moge się doczekać oby się nie sypnęła farma jak to wszystko odpalą
    Mądrze prawisz panoramaogrodnicza​
    -na same neonki to tak dużo tej SP nie trzeba i chyba warto pod kątem ewentualnej wymiany - strusie ładnie chodzą a i osioły też ...rybki cóż ....no ładne po prostu
    Ale- jak już ktoś chce itemiki i pnączaka to a i owszem paszą sypnie
    Mnie pnącze kusi bo na moim poziomie i przy przewidywanej rozbudowie baśki to całkiem całkiem ono jest. Na PD to mi jakoś mniej zależy ale na baśce a i owszem....

Ostatnie edytowanie: 16 sierpnia 2017
  14. chris975

chris975 Fanatyk forum

Posłużę się cytatem z poradnika

• start: 17.08.2017
    • koniec: 22.08.2017
    • dostępność: od poziomu 38 (ryby)/55(strusie)/60 (osły)
    • poziom trudności: trudny

Tralanetka i bacowa70 lubią to.
  15. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Sprawdzalem, w Hamburgu,tez upaly,to nie dziwota,ze cos takiego powstaloxD.Ale sa 2 kuponiki 1h do przejecia;).Prostuje nie ma kuponikow:(

Tralanetka lubi to.
  16. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

:)xD:D
    To trafiłam z wywodem [​IMG]
    Nie trzeba było tak od razu:)

17. chris975

chris975 Fanatyk forum

Toć napisałem na początku xD xD xD

Nutka, bacowa70 oraz Tralanetka lubią to.
  18. Gogosia

Gogosia Analityk forum

hejka event robi ale ale skąd wam wyszło tyle sp ? mi wychodzi
    15x3 - 45X2=90
    i 30x3 = 90x2=180
    to wychodzi 270 a skąd 540
    poprawcie jak źle liczę

19. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Proszę bardzo
    45 kłodek x 3 rodzaje zwierzaków = 135 kłodek
    135 x 2 SP = 270
    135x2 sp = 270 ( 6 zadanie)
    razem 540 SP – 48 SP z misji = 492 SP

Event tylko do 3 zadania
    Do 3 zadania 15 +15+ 15 kłodek = 45 kłódek x 2 SP= 90 SP

janekkostuchna i Gogosia lubią to.
  20. Gogosia

Gogosia Analityk forum

ok ale dlaczego liczysz że 135 kłódek masz oddać ? ja uważam że je dostanę, tak jak za ryby i strusie - pnącze - tak to jest oznaczone - a może ja głupia jestem popatrzcie dobrze,
    pod osłami jest 135 kłódek a pod rybami i strusiami - pnącze = po mojemu to nagrody a nie że kłódki trzeba oddać

a które zadanie jest wspólne ? i dla kogo dla nas wszystkich ?
    Po zakończeniu wszystkich 3 kategorii, uzyskamy dostęp do wspólnego zadania.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.