Opinie Neonowe zagrody V

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 16 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Mam tyle od królowej.Na tę chwilę 2891 plus załadowane oazy.Nigdy sp nie kupiłam,a gram prawie 7 lat.

2. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

no to jesteś szczęściarą , ja gram też 7 lat i zawsze kupuje

3. kaska860

kaska860 Cesarz forum

To ja już wiem, że dodatkowych itemów nie chcę.
    Na pewno zgarnę neonowe zagrody, bo one bardzo ekonomiczne są, a na wygląd nie patrzę. Choć tutaj czas mają średnio ciekawy :sleepy: ale 1pasza na 4 zwierza :)
    Pnączę ? Jak siebie znam to też się nie powstrzymam i będę klonować, mimo iż szczęścia do przeskoków nie mam. A nuż, widelec :p
    Czekałam na te neonki od kiedy w zgaduli było wiadomo :)
    Nie wiem czy już wystawiać zwierza hurtem na targ czy jeszcze poczekać

Nutka, kolobrzeg oraz magdusia668 lubią to.
  4. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Pomysle tylko nad neonowymi rybami ... reszte odpuszczam Masakra tyle SP ehhh szkoda slow :p

fruzia79, kolobrzeg oraz magdusia668 lubią to.
  5. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Radzę nie zbierać oaz tuż po 14, bo może być niemiła niespodzianka;)

6. małgoos

małgoos Cesarz forum

No to mamy mały galimatias wszystko na raz bedzie sie działo hi hi

7. frixi77

frixi77 Ambasador forum

az strach sie bać :p

8. małgoos

małgoos Cesarz forum

jak zwykle damy rade

9. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Nie jestem zachwycona..... tym galimatiasem :eek: z oazami poczekam na BB, kolejną cześć wyspy odblokuję, mam Farmarki (chociaz coraz mniej):(, Nubloni? no nie wiem, może trochę się pobawię, chociaż pamiętam, że ostatnio dużo chcieli towaru, a nic ciekawego oprócz farmarek nie było.... Tęsknię za spokojem, myślałam, że w sezonie urlopowym dadzą trochę wytchnienia od eventów, ale nic z tego.... ;)
    Już mnie to wszystko coraz mniej bawi i widać gołym okiem, ze wszystko jest pod kątem wydatków realnej kasy....:oops:
    SP mam dużo, cały czas kręcę w turbo młynie, od królowej też jeszcze mam, ale czy te neonowe tak bardzo mi są potrzebne?

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zawsze możesz komuś oddać - np. mi (ale bardziej itemy) - kolekcjonuję neony (oprócz nietoperzy, których hodowli nie odblokowałem) a itemami zapycham dziury:p Niestety 1 neonowy koń na zapchanie wszystkich dziur nie starczy, biorąc pod uwagę, że najpierw chcę ustawić itemy, aby wszystkie pomieścić a dopiero potem zagrody:p Na szczęście tylko na 1 łąkę, bo od wszystkich 3 można oślepnąć;) Event - ile się da, tyle zrobię:)

kolobrzeg lubi to.
  11. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mnie wyszło jakimś cudem ponad tysiąc SP..:D..ale to chyba z upału
    eventu nie robię , nie mogę patrzeć na te neonowe paskudy :wuerg:..te co mam nigdy nie były na polu ..- no nic mnie nie zmusi aby je wyjąć z paska ( nawet nie wiem jakie mam?)
    może coś z miśków i pawi poklonuję , ale przy moim szczęściu prędzej na targu kupię :)
    samych fajnych przeskoków życzę ..:)

12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

SP mam ale szczęścia w klonowaniu nie ...:eek: więc chyba odpuszczę sobie jeśli będzie kiepsko...:p Może trochę zarobię ... nie mam serca do tego typu eventówo_O:eek::wuerg::p

Nutka i kufynka lubią to.
  13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Amber - ja mogę przygarnąć te neony jak Ci zbędne:p

14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Gdzie widzisz drugi komplet neonowych zagród?

15. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

No to klonowanie na całego bo dają 200 Super Paszy w Skleporamie za 300 Farmerek

16. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Ze strusiami i rybami problemu nie będzie u mnie by dobić do 6 zadania, gorzej z osłami.
    Oczywiście neonki osiołki zgarnę, dalej problem.
    A czy kupię dodatkowe neony za kłódki to wszystko zależy od SP, na słonie musi starczyć za miesiąc -.-

17. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

A czy te Neonowe zagrody to czasem nie jest nazwa gałązki pnącza? tak mi sie wydaje.... gdyby chodziło o zagrody, to pisane by były z małej litery..... Tak czy tak, dużo SP wypada.....
    Może jakiś MOD wyjaśni o co chodzi w tym 6 zadaniu? Podobny rząd pnącza "Sklepoholik" już mamy, czy ten drugi też jest do zdobycia w evencie? czy za Farmarki w skleporamie?

Ostatnie edytowanie: 16 sierpnia 2017
    Anhedrea i bacowa70 lubią to.
  18. hasiokos

hasiokos Młodszy ekspert

Ja też, BB i do neonowych, reszta niekoniecznie. Mam oaze zrobiona i więcej paszy nie dam :p

kufynka lubi to.
  19. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Oczywiście robię evencik ,mam mały zapasik SP (królowa sypnęła):p,lubię neonki ,są bardzo ekonomicznexDxDxD

20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Negocjuję z Mieciem. O pnącze nawet nie próbuję walczyć - z góry jestem skazana na porażkę:( Ale po co mu te żabio-psio-nietoperze itemy? I tak będą się kisić w pasku...
    O Bożeo_O, Miecio właśnie wypatrzył aktualizację Skleporamy:eek: Doprowadzi mnie gość do bankructwa:( Idę stąd. W sobotę spróbuję to wszystko ogarnąć...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.