Opinie Neonowe zagrody V

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 16 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Rose777.

.Rose777. Okazjonalny autor

postaw najpierw zwykłe, a potem neonki

danusias23 lubi to.
  2. hp25

hp25 Forum Pro

Święta prawda.
    Ja zrobiłem cały event. Dla mnie bardzo opłacalny (aktualnie moim celem jest zdobywanie w łatwy sposób kolejnych poziomów, a nie oszukujmy się pnącza są najbardziej "punktodajne"). Itemy fajne, bo po prostu nowe itemy, ale dające stosunkowo mało PD (biorę pod uwagę mało fortunny jak dla mnie czas 12h, 24h), więc sobie je odpuściłem chociaż miałem około 20 kłódek zapasu więc tylko 50SP brakowało mi do zdobycia jednego.
    Jedyny minus tego eventu, to wygląd zagród - one jak dla mnie są paskudne.

dotikampo lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Zrobiłam całość z pnączem-pnacza kolekcjonuję, co prawda denerwuje mnie ręczne ich zbieranie, ale warto :)
    dodatkowych itemow nie kupowalam bo szkoda mi SP- itemy nie sa mi az tak potrzebne, wole SP zaoszczedzić, pomimo ponad 2000 w zapasie....lepiej mieć więcej niż potem się martwić

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

W związku z zakończeniem eventu, wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.