Opinie Neonowe zagrody V

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 16 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Noo... masz rację - jeszcze jedno takie BB i stracę złudzenia ;)
    Na 200 oaz z rybami - 2xRryszard i 5xlatająca... warto było wydawać gwiazdki na odblokowanie runy na drzewie... Kiedyś naprawdę lepiej sypało (gadam jak moja babcia)
    Jeszcze coś na temat eventu: schodzi strasznie dużo SP - następny taki i na pół roku (co najmniej) będę miała spokój (bo zapasy się wyczerpią)

2. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Tylko kiedyś BB było prawdziwym BBxD, a teraz lepiej jest się bawić i klonować poza nim (przynajmniej w moim przypadku):p

tigre i aisunel lubią to.
  3. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Poprostu przemilczę. Tragiczna tragedia :mad:Strusie nawet nie ruszone ale najważniejsze, że super pasza kupiona >:(

4. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Ważne że mam neonowe zagrody pnącze zbędne dla mnie :p

Nutka lubi to.
  5. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Nie cierpię klonowania bo nigdy nic ciekawego nie dostaję więc zrobiłam tylko do zagród.
    Jak na mnie to i tak za dużo. Pewnie następnego takiego eventu już nie dotknę.
    Dzień dobry.

LusiaSZ, Nutka oraz tereska1108 lubią to.
  6. magros

magros Nadzorca forum

witam czy ze wszystkich hodowli sa klodki

7. -superbaba-

-superbaba- Aktywny autor

Nie, tylko z eventowych. Struś, osioł, ryba

8. abask

abask Fanatyk forum

A ja w większości klonuję zwierzaki poza eventem neonowym. Mam neonowe strusie i ryby. Osłów nie tknęłam jeszcze. SP się kończy.
    Pnącza u mnie nie będzie. Dla mnie event do bani jeśli chodzi o BB.

Nutka lubi to.
  9. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Czy tylko ja cały czas mam ochotę sprzątnąć kupę w neonowym stawiku xD
    To przez te ciemne, przygaszone barwy.
    Mi się event podobał, choć nie wyczułam do końca właściwego momentu żeby się wzbogacić na targu i mi zostało sporo zapasów zwierza, ale po takiej cenie go nie puszczę :p

10. abask

abask Fanatyk forum

Nie bądź chytra :) Wspomóż potrzebujących :)

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zrobiłam te paskudy neonowe(zagrody) izielinska,czekają na Ciebie :p Dalej nie robię....Czekam na słonie.8) A w oazach tylko raz mi osioł skoczył na pięknouchego-już został sprzedany xD Resztę pominę milczeniem...-.-

12. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam po kilkudniowej nieobecności. Mieszam troche w oazach. Mam już neonowe ryby. Postaram się zdobyć również pozostałe neonowe koszmarki. Itemy odpuszczam.

pretorianka i gosiagosia60 lubią to.
  13. danusias23

danusias23 Książę forum

Pnącze mam i ja :)
    Chociaż spłukałam się z super paszy doszczętnie.... nubloni czyszczą stodołę. Sp dokupiona za farmarki a wodospady nawet nie ruszone :p ale cenne tpd będą ;)

pretorianka lubi to.
  14. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Event jak zwykle. Boli tylko, ze dostajemy coraz mniej (gorsze nagrody) za coraz wiecej. Milion klodek, zeby zdobyc po jednej zagrodzie, jednej neonowej dekoracji i pnacze (w poprzednich eventach neonowych bylo nieco inaczej...). Nazywam to dojeniem na maksa. Juz prawie nie klikam, chyba czas calkiem przestac. To chore.
    Pozdrawiam wytrwalych i zmykam.
    PS mam klodki i moglbym wziac pnacze, ale chyba wykupie neonowe dekoracje, ktorych nie dostalismy w poprzednim evencie.

pretorianka i .vene. lubią to.
  15. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Ja mam podobnie. Coraz mniej chęci na klikanie... nie mogę się zmotywować...od 10 miesięcy nie wydałam na grę ani jednego funta... Przynajmniej chwasty nie rosną xD
    Post edytowałam, off-top usunęłam.
    Mod Yasmina

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 sierpnia 2017
    pretorianka lubi to.
  16. Biedronka

Biedronka Zaawansowany

Mam komplet.Udało się i mogę się udać spać. Dobranoc ;)

pretorianka i MOD_Yasmina lubią to.
  17. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Nie no coś tam wrzucam regularnie, ale w symbolicznych ilościach. Kto z mojego targu ten widzi ;)
    ale wszystkim się nie podzielę :p
    Moim zdaniem w ogóle się nie opłaca brać tych dodatkowych itemów. 90 SP za jeden item ?
    Jakby były takie 2 nagrody do wyboru to przecież większość wybrałaby chyba SP o_O
    No, chyba że się mylę

18. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Aisunel, post usunełam - off-top, przecież wiesz, że tu rozmawiamy o evencie.

19. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Vene, post usunięty off-top, proponuję powrót do tematu wątku.

20. aisunel

aisunel Generał forum

Tak,pnacze okrutnie drogie,utylizacja porownywalnie i placyk na basce bez gratisu.Bede lizal rany,oj dlugo,zapasy sie skurczyly i czekam na wyzwanie 5-ciu zadan jednoczesnie w tym 3 z misjami:p

asia1106 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.