Neonowe zagrody-II rząd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Alicjanastka, 8 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam, dlaczego nie mogę uruchomić II rzędu chmur jeżeli posiadam neonowego królika, kozę i kurę? I neonowy rząd już działa. A pnącze pod II rząd też wykupiłam.

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@Alicjanastka

Witaj

w obecnym evencie możemy zdobyć 2 rodzaje pnącza:

- pierwsze odblokujesz w finałowym zadaniu obecnego eventu (za kłódki miłości);

- drugie możesz zakupić w sklepie neonowym (który jest widoczny z lewej strony planszy eventowej) również za kłódki miłości :)

Zatem trzeba klonować w oazach bo tylko tam zdobędziemy kłódki miłości (nie da się ich zakupić ani wysłać jako prezent).

Na koniec chciałbym zaznaczyć, że oba pnącza są widoczne dla graczy, ale ich użycie (postawienie itemów i zebranie bonusów) jest możliwe dopiero po ich odblokowaniu za kłódki miłości w odpowiednich miejscach :)

Czy mogę pomóc w czymś jeszcze ?

3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

No właśnie klonowałam i miałam prawie 400 serduszek, wydaje mi się, że wszystko robiłam jak trzeba i nie mam zielonego pojęcia co jest nie tak? Jeszcze się rozejrzę i w razie czego napiszę.

Już jest ok.
    Dziękuję, życzę miłej nocki, można temacik zamknąć.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się że wszystko działa :)

Dalszych pytań brak, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.