Neonowe zagrody a BB

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 20 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Czy ktoś pamięta, czy w trakcie poprzednich eventow z neonowymi zagrodami był również event BB? Mylą mi się te wszystkie eventy ze zwierzętami i sama już nie wiem o_O

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Czasami BB się pojawiało, ale chyba nie zawsze. Zapraszam do śledzenia Ogłoszeń, jeśli BB miałoby się pojawić, pojawi się na ten temat informacja.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. FarmaBeatki37

Wiem, ze podczas niektórych eventow ze zwierzętami, BB było, a podczas innych nie. Nieraz nawet było w tygodniu od 14.00 do 22.00, a potem jeszcze w czasie weekendu. Nie pamiętam tylko podczas których eventow to było, dlatego pytam i czekam. Na pewno ktoś wie. Proszę o konkretne odpowiedzi, a nie ze jak będzie BB, to pojawi się ogłoszenie, bo to wiem. Chodzi mi o to czy podczas poprzednich eventow z neonowymi zagrodami było BB czy nie? Jeśli ktoś pamięta, to proszę o odpowiedz :)

4. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Przy ostatnich neonowych zagrodach było BB i z tego co się orientuję, nawet dwa razy (na początku i pod koniec eventu) :)
    Dlatego na razie czekam na BB :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ania1713 dziękuję za pomoc.

FarmaBeatki37 nie za każdym razem, ale czasami bywały krótkie, kilkugodzinne mini-eventy Baby-Boom a następnego dnia lub za dwa dni 48-godzinne. Jak będzie tym razem dowiemy się jak już pojawi się stosowne Ogłoszenie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. piieszczoszka

piieszczoszka Forumowy żółtodziób

Witam dostarczyłam świnie do końca a nie otrzymałam neonowej zagrody

7. SMOD_Atena

piieszczoszka, wyloguj się proszę i ponownie zaloguj do gry. W inwentarzu skorzystaj proszę z wyszukiwarki w prawym, górnym rogu i wpisz nazwę np...Chlew, wtedy powinien się pojawić też neonowy. Jeśli nie odnajdziesz zagrody zapraszam do Pomocy Technicznej, tutaj poradnik : >>>klik<<<.
    Na przyszłość otwieraj proszę nowy, własny temat i w nim zadaj swoje pytanie.

FarmaBeatki37 czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

8. FarmaBeatki37

Dzieki wszystkim za odpowiedzi :) Można zamykać :)

9. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.