Opinie Neonowe zagrody 7

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wykończyły mnie te myszy.Ale się zawzięłam.Poszło grubo ponad 500 sp i 17 mln sg.

2. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Tyle super paszy nie wywaliłam jeszcze nigdy, ale widać koniec. Czy było warto? Nie wiem, pewnie nie. Kończę myszy, z nimi zdecydowanie jest najtrudniej. No i właśnie - teraz, na finiszu, kiedy całkiem mi to już niepotrzebne, zdarzył się cud - z czterech zwykłych gryzoni wyhodowałam astromysz xD I co ja mam z nią począć? Czy to jest w ogóle sprzedawalne na targu? I za ile? U mnie ani jednej oferty, chętnie bym wystawiła ale prowizja mnie przeraża. Pomóżcie :eek:

3. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

ja nie robię neonów bo takiego BB ...to naprawdę nie widziałam :mad:BP powinno się wstydzić ,

zniechęcili ludzi do robienia eventów więc sami sobie odcięli kurek z kasą .:(

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Potrzebuję laboratoryjną a wyszło tak:

5. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Dobry dzień,
    Po wydaniu 1500 SP w końcu skończyłem ten event. Najcięższy event do tej pory. Zostało mi 39 SP, wziąłem po jednym nadmiarowym neonowym itemie + 3 razy 24h kupon. Ufff teraz G&T i szukanie Sandałowców :p

magdalenaz75 i Anhedrea lubią to.
  6. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

Chciałem robić ten event ale jak tak przeczytałem ile towaru potrzeba to postanowiłem tylko hodować zwierzęta eventowe i je sprzedawać i jak narazie użyłem jakieś 600 SP ale zyski są nie do opisania już zarobiłem 150 Mln SG :) Co prawda kilka świetnych przeskoków było z tego taki wynik ale bardziej opłacalny niż event do tego zrobione w spółdzielni 10 misji i jeszcze sporo kotów niedźwiedzi i myszy w sprzedaży.

Pobawię się jeszcze z hodowlą bo SP miałem ponad 2000 wiec nie jest źle :) jeszcze z 200 mixów pewnie zrobię :)

7. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Pierwszy raz odpuszczam. Ta grafika neonowa jest wyjątkowo paskudna. Żadna zagroda mi się nie podoba , ale miśki trochę potarmosiłam w oazach. Podgoniłam coś w misjach i może coś nawet sprzedam. Jakby była do kupienia karateka to już bym handlowała, ale ... od ponad roku posucha.

Magdam.1__ i magdalenaz75 lubią to.
  8. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Skonczyłam ale to była masakra, tony sp, zwierzaków i kasy na kolorowańce :wuerg::wuerg::wuerg:
    ostatni taki event juz nigdy nawet nie będę zaczynać jak coś takiego powtórzą
    najgorzej miałam z myszami bo sporo musiałam dokupić , zero przeskoków
    Pozostałym życzę wytrałości:D

9. donama16

donama16 Forumowy żółtodziób

poszło 500 sp i końca nie widać ... nie mówiąc o straconych milionach :mad: . nigdy tak żle nie było , mam wrażenie że ewenty stały się bardzo trudne i nieopłacalne .

Azile, Kaja889 oraz magdusia668 lubią to.
  10. aisunel

aisunel Generał forum

Podziwiam tych co skonczyli i chcieli to uczynic,zaiste dziwna potrzeba bezwartosciowego iventu,pnacze nikczemne,po drodze nagrody rowniez,neony nieuporzadkowane godzinowo,tutaj jedynie sklepik jest ok.o_O.Wykupilem kupony,imprezowe i the end i jak czytam geniusza,zrobilem,zostalo mi duzo klodek,to kupilem 30sp,a wydal ponad 200,rece opadajao_O:p:D

Ostatnie edytowanie: 19 maja 2018
    Azile, magdusia668 oraz Kaja889 lubią to.
  11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Czuję się wywołana do tablicy.Więc,czemu skończyłam?Bo mnie było na to stać ( miałam dobrze ponad 3,5 tys sp - własnej produkcji,z nagród,nie kupionych).Nie żal mi było tych 500 sztuk,wydałam 17 mln sg,co też raczej mało poczułam.Owszem,event rekordowo drogi i mało ( wcale? ) opłacalny.Ale ja mimo wszystko,lubię eventy i robię wszystkie.

12. anka87a

anka87a Młodszy ekspert

Witam walczących i tych co mądrze odstąpili od kolorowania, ja zazwyczaj robię wszystkie eventy, tak z przyzwyczajenia, ale ten przekroczył wszelkie moje wyobrażenia, że jakoś to będzie. Poszło całe 1200 SP, Farmarki wydałam na następne 100, w spółdzielni pogodziłam sie z niektórymi dawno zapomnianymi misjami, gdzie jeszcze wyskrobałam trochę SP i.... nadal brakuje 170 wartości myszy , aby skończyć. no i myszy mi się skończyły. Co za pech. no i Sg tez brakło sprzedałam trochę kotów i niedźwiedzi i.... czekam az urosną myszy, by je wykończyć kolorami. Farmeramą bawię się od 2010 roku i jeszcze nigdy tak się nie zawiodłam. Oaza dzisiaj w czasie BB zastrajkowała, czyżby ciągły się jeszcze jakieś ogony błędów.........?

magdalenaz75, Azile oraz 7jessy75 lubią to.
  13. donama16

donama16 Forumowy żółtodziób

trudno , odpadam . szkoda mi sp utraconej ale za duże straty niż zyski . ewenty przestały być zabawą a stały się wyzwaniem ...

14. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Ja też zrobiłam cały chociaż myszy prawie mnie wykończyły. Było bardzo ciężko coś wyklonować. No nic a nic. Najwyższy klon to myszkieter i to z kuchmistrzów. Jakimś cudem dociągnełam to do końca, ale po bożemu niestety.
    Miałam sporo sp bo ponad 3 tys, wszystko zrobione we własnym młynie, z nagród, z misji i sie nazbierało.Wypaćkałam ponad 1400 i najgorsze jest to , ze 2/3 tej paszy poszło na myszy. Chciałam nawet cos kupić do oddania, ale nie było na targu nic wyższego niż skoczek, a tych niskich się nie opłacało.
    Zrobiłam cały event i kupiłam wszystkie 4 itemy miśkowe (liczę, że się przydadzą jak wróci stara królowa - będzie jak znalazł :p)
    i starczyło jeszcze na 2 kupony na pomocników.

Azile, ania1713 oraz anka87a lubią to.
  15. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie bronię eventu, choć nie nazwałabym go "bezwartościowym".
    Podobnie jak pnącza nie nazwałabym "nikczemnym", kiedyś może się przydać i to bardzo.
    Za to obejrzałam sklepik - i tam to już naprawdę nie widzę niczego ciekawego za taką cenę (wprost przeliczalną na super papu).
    Ogólnie jeśli się komuś to mieści w budżecie, to -
    No ale co ja tam wiem 8)

Tylko pytanko mam takie, bo nie rozumiem: co to znaczy "neony nieuporządkowane godzinowo"...?

Azile i margaretazet lubią to.
  16. Wiosenna_P.

Wiosenna_P. Forumowy żółtodziób

Witam a ja mam dość banalne pytanie.Czy aby odblokowac pnacze musze wykonac wszystkie trzy zadania do konca czy wystarczy miec itemy i juz ? Dziekuje pieknie za odpowiedz.

17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Pnącze dostajesz dopiero po zrobieniu ostatniego etapu. Niestety, aby mieć pnącze trzeba zrobić event w całości, łącznie z zadaniami dla wszystkich 3 zwierzaków - bez tego finalne zadanie z 146 kłódkami się nie odblokuje.

ania1713 i abc2016 lubią to.
  18. Wiosenna_P.

Wiosenna_P. Forumowy żółtodziób

Dziękuje :)

dotikampo lubi to.
  19. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Skończyłam, jestem bankrutem. Kolejne kolorowanie (tak wymagające) odpuszczę, skończyły mi się zapasy SP w misjach. BB praktycznie bez przeskoków, coś mi się widzi, że chodzi o podkręcenie sprzedaży super perfum.

magdusia668 lubi to.
  20. -senait-

-senait- Hrabia forum

spokojnie zrobiłam tylko koty, może z niedźwiedziami się uda ale myszy to masakra...jedzą mnie jak króla Popiela i nawet je mam bo prawie tysiąc co z tego jak rzeczywiście kuchmistrz najwyższy w przeskokach

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.