Opinie Neonowe zagrody 7

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. danusias23

danusias23 Książę forum

A ja zrobiłam 1 zadanie z myszami i się zastanawiam, czy dalej w to brnąć, czy ruszyć na targ i zarobić .... chyba przecholowali z ilością SP :eek:

2. miszcz111

miszcz111 Czeladnik forum

Skończyłem. Stan SP zmniejszony o ok 1300. Z uwzględnieniem tego co odzyskałem z eventu i 125 sztuk kupionych za nadmiarowe kłódki. Tak z SP to jeszcze nie poszalałem. Przeskoki mizerne, myszy kosztowały mnie najwięcej.

ena0307, donafran oraz eldena lubią to.
  3. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Sklonowałam trochę zwierzaków, ale zdecydowałam rano, że eventu nie robię. Rozumiem, że aby coś zyskać, trzeba zainwestować, ale uważam, że wszystko powinno mieścić się w granicach zdrowego rozsądku. Jeszcze trochę, a za neonki, trzeba będzie oddać pół farmy. Stanowczo mówię "nie" :p

4. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Po klonowałam trochę z każdego zwierzaka i dostawałam jeden zwykły i jeden "oczko" wyżej.
    Event poza moim zasięgiem, nie wchodzę w to, szkoda tylko że wpakowałam część myszy.

5. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

I właśnie w takich eventach przydały się moje systematyczne wyprawy na targ (na dłuuuuugo przed jakimikolwiek zapowiedziami o neonach), ciągłe podpatrywanie i ewentualne kupno w przypadku promocji ;) Teraz wystarczyło tylko trochę kłódek nazbierać i event skończony już wczoraj.
    Ale fakt, najgorzej szło z myszami, bo mają mniejsze wartości.

ena0307 i Azile lubią to.
  6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zrobiłam, ale tym razem żadnej przyjemności nie miałam:(

Tylko raz kotki skoczyły, ale tak, że się nie nadawało do ewentu.:(
    Nie pytajcie ile poszło SP.:mad::cry:

7. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Event zaczęty wczoraj i wczoraj skończony:)
    Zużyte około 400 SP :)
    Klonowania bardzo marne -nic ciekawego nie wychodziło najgorsze myszy:(

ena0307, magdalenaz75 oraz Azile lubią to.
  8. mahartka

mahartka Baron forum

hmm.. kiepsko coś idzie.. u mnie koty skaczą najsłabiej.. żeby nie powiedzieć, że prawie wcale..
    okazuje się, że będę miała kłódki do wydania w sklepie.. a tego nie zakładałam zaczynając event.. i niestety jeszcze widzę sporo ich przede mną aby dobić do neonów... :/

ena0307, magdalenaz75 oraz Azile lubią to.
  9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Jeśli ktoś nie miał zapasu kolorusów, to chcąc zrobić event musiał się naklonować a naklonować... Raz że wymagania wysokie (zwłaszcza dla myszy, dużo tańszych w stodole niż koty czy niedźwiedzie), dwa, że wyniki - nie wiem czy bardziej śmieszne czy wkurzające. Zrobiłam tyle ile planowałam, czyli dokładnie tyle klonowań, aby zrobić w całości event i kupić 1 dodatkowy item miśkowy. Stan kłódek - zero, stan niskich i średnich klonów myszy, kotów i niedźwiedzi - zero. Wrzuciłam wszystko, końcówkę dopchałam zwykłymi zwierzakami.
    Eventów hodowlanych nie lubię od dłuższego czasu, po tym evencie sympatia do nich zdecydowanie nie wzrosła...

10. Azile

Azile Komandor forum

Ja strasznie żałuję że zaczęłam robić ten event:(, u mnie nigdy nie było jakiś super przeskoków, ale choć po te dwa w górę wypadało, myślę że skończę te myszy bo skoro już robię szkoda zostawić :(, ale reszty nie ruszam, za wysokie progi jak na moje nogi :(
    dotikampo ma tu rację ,żeby zrobić ten event na prawdę trzeba mieć spory zapas kolorowych zwierzątek.

11. ena0307

ena0307 Fanatyk forum

Jestem rozczarowana,przeskoki prawie zerowe :cry:

12. magdalenaz75

magdalenaz75 Hrabia forum

koty i niedźwiedzie ledwo skończyłam, myszy czeka ostatni wrzut w pasek, na razie u mnie brak SP, bije się z myślami kupić koszyk czy nie kupićo_O zdrowy rozsądek mówi nie, szkoda mi zostawić końcówke już tyle wpakowałam , pomyśle dalej :D:D

Azile, dotikampo oraz ena0307 lubią to.
  13. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Hodowlane w ostatnim czasie zamiast przyciągać tylko odpychają.
    Na początku jest zachwyt bo fajnie te zagrody i zwierzątka w nich wyglądają, każdy się z tego cieszy i nawet to, że stosunkowo raz na kilka takich trzeba wydać małą ilość SP.
    Radość mija gdy przeskoki są godne pożałowania i trzeba władować duże pokłady paszy, tak jak tu.
    Zacząłem dłubać niedźwiedzie więc i je skończę z bólem...
    Szału nie ma, na prawie 300 klonowań tylko 2 księżycowe.
    Trzeba się zastanowić czy ruszać kolejny który w przyszłości na pewno będzie.
    BP jesteś beeeee

14. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

A ja nie robię eventu zbieram kłódki i wymieniam je w sklepie na s.paszę,kupony,wejściówki itp. a kolorowe sprzedaje na targu żeby zarobić SG. :p

Azile, magdusia668 oraz magdalenaz75 lubią to.
  15. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

U mnie tak jak u większości piszących najgorsza sprawa z myszami.:oops:
    Koty i niedźwiedzie skończyłam, a myszy pomimo j e d n e g o przeskoku nadającego się do screena, jeszcze męczę.

Mysz laboratoryjna ma wartość 350 tys., a pozostałe z jej poziomu (koty i niedźwiedzie) jeszcze raz tyle, to jakieś nieporozumienie.!!!
    Skończę ten event, bo jak już zaczęłam.[​IMG]
    edycja: trochę ponarzekałam i kolejna myszka się złapała - już coraz bliżej. :)

Ostatnie edytowanie: 19 maja 2018
  16. Monika.M.

Monika.M. Czeladnik forum

BB to porażka... Koty i niedźwiedzie skończone, myszy za niedługo.. ogólnie to event zrujnował mój budżet:(

Azile i dotikampo lubią to.
  17. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Skończyłem wczoraj. Superpapu nazbierało się bo jak jest bb to ja od jakiegoś już czasu, po "usprawnieniach" nie robię. Oszczędzam superpaszę na tego typu eventy. Wpadla wczoraj mysz potrzebna do rozowej zagrody i poszła od ręki za 40 mln. Byłem w szoku. W sklepiku wykupilem jak na razie 4 itemy niedźwiedzie i zostalo jeszcze kłódek na jeden item lub na kupon. Ale rzeczywiście event bardzo kosztowny.

18. magdalenaz75

magdalenaz75 Hrabia forum

po tym BB przez długi czas nie będe klonować , dopóki nie uzbieram tyle SP z różnych eventów, żebym mogła na spokojnie zrobić event hodowlany bez wydawania realnej kasy

Azile, dotikampo oraz magdusia668 lubią to.
  19. mahartka

mahartka Baron forum

eeeeeeeeeeeeeeeeeehhhh.. dobrnęłam do końca.. już pod koniec klonowałam tylko aby po wrzuceniu do pełna wszystkiego wystarczyło mi zwykłych zwierzaków... kłódek ponad 500 wyszło.. więc paszy zdecydowanie za dużo jak na neony :/
    już nawet odechciało mi się próbować klonować nie eventowe zwierzaki...

Azile i dotikampo lubią to.
  20. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Zaczęłam event , ale mocno się zastanawiam czy go skończę , BB przeskoki tak marne:cry: że można rzec żadne , a ilości a raczej wartości jakie trzeba oddać koszmarnie wysokie , wiem że zaraz ktoś się odezwie że przecież nikt nie zmusza do robienia eventu ale jak się bawimy to chciałoby się skończyć to co się zacznie , no ale cóż nie można mieć wszystkiego , może BB się zlituje i da chociaż na moment jakiś fajny przeskok ;) . Miłego dnia wszystkim :inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.