Opinie Neonowe zagrody 7

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [Misia80]

[Misia80] Czeladnik forum

Co jest grane ? Nie ma eventu

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie ma, ponieważ zgodnie z Ogłoszeniem eventy zostają przesunięte w czasie.
    Cytat:
    "wszystkie eventy trwające w tym właśnie przedziale czasowym będą zdezaktywowane i przesunięte czasowo"

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

4. [Misia80]

Ale o ile?

5. wiechuha

wiechuha Czeladnik forum

a co ze sklonowanymi zwierzakami oddanymi już do ewentu???? przepadną???

6. tigre

tigre Fanatyk forum

nie pisz post pod postem i może poczekaj choć kilka min by ktoś zdążył odpisać
    nie przepadnie Ci nic na pewno

kalinamala i MOD_Zła lubią to.
  7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

wiechuha - powstrzymaj troszkę nerwy. Poganianie nic Ci nie pomoże.
    Jak otrzymam odpowiedź na Twoje pytanie, to ją zamieszczę tutaj.
    Jeśli chcesz ją otrzymać szybciej, to zapraszam do działu Pomoc.

-agax3- i tigre lubią to.
  8. b4lagan

b4lagan Okazjonalny autor

Mam tylko nadzieje ze bedzie co najmniej 24h wczesniej informacja kiedy rusza znow eventy bo powinno sie miec czas na przygotowanie i pytanie: czy zwroca SN wysiany na roslinke eventowa?

usiamik46 lubi to.
  9. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Pognałam pod ogłoszenie eventowe i nic nie ma tam o jego odwołaniu. Założyłąm więc, że event jest i BB też jest i ...zonk:oops: zebrałam pełen przybytek zwierza. Tyle dobroci w plecy :cry:

mysza199710 lubi to.
  10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dlatego ja zawsze zbieram 1-2 hodowle spr czy lecą kłódki i wtedy dopiero zbieram całość... niestety sporo SP poszło w siną dal:oops:

11. Kesja88

Kesja88 Mistrz forum

A ja hodowałam sobie niedźwiedzie, kotki i myszki do eventu, wiadomo nikt mi nie odda tych co, nie mogłam zebrać ale do tego wszystkiego przepadł mi bonus 100% więcej zbiorów do stodoły. I zamiast 80 niedźwiedzi, kotków i myszek mam po 40. Do tego 40 zagród niedźwiedzi nakarmiłam sp więc jestem zła >:(:mad::cry:nie mówiąc o drzewach i polach na wyspie

mysza199710 lubi to.
  12. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Są też zegary na farmie, więc to tylko twoja nie rozwaga sprawiła, że straciłaś tyle sp :(

tigre i Akkarin9 lubią to.
  13. Monika.M.

Monika.M. Czeladnik forum

kiedy Waszym zdaniem jest najlepszy czas na sprzedaż kotów, myszy i niedźwiedzi? Sprzedawać już za około 30tyś szt, czy czekać na rozpoczęcie eventu licząc że cena skoczy do góry? Wiadomo że jest mnóstwo osób które nie zaglądają na forum i nie miały pojęcia co bedzie hodowane, te osoby kupowałyby po rozpoczęciu eventu.. Ale jednak wczoraj póki wszystko działało, było info o rozpoczęciu eventu więc w sumie każdy mógł już sie zaopatrzyć w odpowiednią ilość zwierzaków.. Liczyłam że zarobię grube miliony xDSprzedawać czy czekac?

14. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Nigdy nie wsadzam zwierząt do oaz przed eventem tego typu, zawsze robię to w trakcie eventu.
    Takie me przyzwyczajenie, przynajmniej unikam zniesmaczenia takimi sytuacjami jak wczoraj.
    Błędy i awarię przy starcie kilku eventów na raz nauczyły mnie już ostrożności i wyobraźni.
    Spiesz się powoli, mawiają.

15. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

ja martwię się o moje zwierzaczki w oazach,bidulki już nie mają siły na amory,a jeszcze nie wiadomo ile to potrwa:cry:
    Ale tak sobie pomyślałam jakie wysokie zwierzaczki z tego wyjdą ojojoj,no bo przeca tyle wysiłku i potu w tą pracę wkładają że nie dadzą byle jakie potomstwo hihihihi.

16. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

zamiast hodowanie między innymi kotów i myszy mam zabawę w kotka i myszkę i uniki czarna dziura nikt nic nie wiem co gdzie jak i za ile

[Misia80], JJoanna oraz dorota444 lubią to.
  17. [Misia80]

Dobrze napisane. Podpisuję się

18. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Pierwsze klonowanie i trafił mi się niedźwiedź kozak ze zwykłych, jeszcze kilka i po evencie. A jak u Was? Robicie czy bojkot?

Anhedrea lubi to.
  19. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Ja robię ale zwierzaki sprzedaje na targu do misji oddawać nie zamierzam wolę zarobić SG a kłódeczki wymienić na cenniejsze nagrody w sklepie :p

20. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

masakra nie da rady strasznie duuużo kay ze zwierząt już ponad 300 ssp pooszlo a sama mizeria powodzenia

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.