Opinie Neonowe zagrody 7

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Pewnie tak.
    Kiedy ja pisałam o jednosekundowych niedźwiedziach, w centrali jeszcze nerwowo liczono te profity z itemów kupowanych w ilościach dowolnych.
    Dopiero później zdecydowano przydzielić max cztery itemy na twarz.
    Oj będzie wesołe G&T... kiedyś tam.

2. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Gdyby ktos chciał uzyc SP to "mis walentynkowy" wzmacnia jej działanie o 5%

3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Uwaga, bo można się przejechać. Ten misiek wzmacnia działanie super paszy o 5%, nie mylić ze skróceniem czasu hodowli o 5%

Czyli skoro SP skraca czas hodowli o 50%, to te 5% z 50% to zaledwie 2,5%. Stąd SP z miśkiem skróci czas hodowli o 52,5%. A każdy sobie sam odpowie czy to dla niego dużo czy mało.

Widzę, że BP kusi ostatnio wszystkim co skraca czas. Ważne, by czytać to co znajduje się za znaczkiem "%", bo to jest kluczowe dla bonusu.

A neony od zawsze lubiłam, ale żeby zdobyć wszystko, to trochę SP będzie potrzebne. Na szczęście trochę zapasu się ukręciło w młynie, kolorowańce siedzą grzecznie w stodole, więc powinno pójść bez problemu. Może nawet w pierwszy dzień eventu :music:

Ostatnie edytowanie: 15 maja 2018
  4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

5. Jarolnikk

Jarolnikk Aktywny autor

......kurcze nie kumam , o czym piszecie. Niedźwieź w sekundę, możliwość zakupienia 4 itemów w sklepie? Ja tego nie widzę w poradniku :(

6. BezKitu70

BezKitu70 Czeladnik forum

Zbieram kłódki na nagrody pocieszenia. Niestety event zbyt wymagający na moje zasoby. Tak to bym z chęcią robiła, bo żadnej neonówki nie mam. :(

ziutek7770 lubi to.
  7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

I tym sposobem, zaoszczędziłaś mi liczenia.:p:)
    Dzięki.
    Wyszło mi, że na wszystko potrzeba 222 kłódki, co daje 74 wsady na zwierzaka.
    Tyle zrobię i ani klonowania więcej. Co braknie, to dokupię.
    Zainwestować trzeba 444 SP, zwrot 80.
    364 SP na minusie, przy stanie 2600 ujdzie.8)
    Do dodatkowych itemów nie podchodzę.
    W kalendarzu u Franka jest na jutro "Asystent hodowli", to pewnie wrzucą skrócone BB.

Edit:

Jest i BB.
    Przyznaję się bez bicia, nie zaglądałem do OO.

Ostatnie edytowanie: 16 maja 2018
  8. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Bo tego nie ma w poradniku. Itemy, które są do kupienia skracają czas hodowli, misie rosną najdłużej, więc Forumowicze przeliczają ile itemów na 1-sekundowe misie xD

antonina-farmerska i Azile lubią to.
  9. gregorg

gregorg Młodszy ekspert

a czy dzis bedzie bb

10. zzizzie

A zajrzyj do ogłoszeń -.-

11. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

masz informację tutaj >klik<

Środa 16.05.2018, godz. 14:00

Środa 16.05.2018, godz. 22:00

mamaiza69, Azile oraz hlnrys lubią to.
  12. duzy6666

duzy6666 Generał forum

będzie :D

mamaiza69 i Azile lubią to.
  13. zzizzie

Już nie przeliczamy - no, zaczniemy znowu pewnie dopiero przy okazji właściwego G&T.
    Za to możliwość kupienia max czterech itemów na zwierzę to akurat jest w poradniku.

14. danusias23

danusias23 Książę forum

Ja się zastanawiam, czy spłukać się z SP dla tych 4 neonowych misiów? A oprócz tego chcę kombajny jeszcze i może banany.... Jaka mamy pewność, ze dopuszczą te itemy do wymiany na G&T ? Taki np florenowiec czy drzewa nawozowe jak ich nie było tak nie ma 8)

15. zzizzie

Florenowiec i nawozowce to były zdaje się wypadki przy pracy ;)
    Zwłaszcza bez nawozowców wszystkim żyłoby się lepiej, a w każdym razie równiej 8)xD
    A te itemy ładnie napędzałyby sprzedaż tych tam licencji na G&T, każdy grosz się liczy ;)

Zresztą może też być np tak, że raz jeden je dopuszczą (teraz na przykład, jeszcze ciepłe, żeby podwójnie podkręcić sprzedaż - bo jeszcze sprzedaż super papu wchodzi w grę przecież)... a później blokada na dłuuugo.
    Precedensy już bywały ;)

16. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Nowe neonowe itemy jak na tą chwilę są zablokowane. Ja spóbję zebrać 4 niedźwiedzie itemy i na tym przestanę

17. danusias23

danusias23 Książę forum

Zzizzie, teraz nie dopuszczą tych itemów -.- są już jakieś informacje w ogródku Gretki ...

Racja, do wypadajek z zagród niedźwiedzie z podkręconym wzrostem dobrze się nadają.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 maja 2018
  18. zzizzie

Szkoda, że nie dopuszczą itemów.
    Ale poczekam do publikacji oficjalnej listy, tu i ówdzie zresztą... a później do startu eventu, bo tak naprawdę dopiero wtedy się okazuje, co dopuścili, a czego nie.
    Plotki nie dla mnie... preferuję plotki w języku oryginału, bo od wujaszka dostaję kolki ze śmiechu.

No i właśnie, nawet cztery te niedźwiedzie itemy to już coś.
    Wątpię, żeby mi się chciało... ale kto wie.

19. -wiercipiętka-56

-wiercipiętka-56 Zaawansowany

Czytam i czytam i nic nie rozumie z tego co piszecie skąd co sekunda może być niedzwiedż. Ponadto o jakich znakach mówicie tu potrzeba 220 kłódek miłości

20. zzizzie

O wszystkich znakach na niebie i ziemi piszemy oczywiście.

Ech, moja wina - mści się myślenie skrótami.
    Nie ma i nie będzie sekundowych niedźwiedzi... chyba że ktoś sobie zgarnie podczas G&T 20 neonowych itemów z niedźwiedziem.
    A nie wiadomo nawet, kiedy one zostaną dopuszczone do wymiany.
    O możliwościach, jakie dają cztery takie itemy (do kupienia w eventowym sklepie), można sobie przeczytać w tym wątku.
    Na razie jest dość krótki więc czytania nie tak wiele 8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.