Opinie Neonowe zagrody 7

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, May 15, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

A ja litosciwa bylam i sprzedalam po 20 milionow 4 sztuki. Nie bede zdzierac. Ewentu nie robilam. I tak w pasku siedza , a w razie czego mam rozowe.

2. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie astromysz mogę wystawić za nie całe 5 mln. :(

3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Wow, to prawie 11-12-krotna przebitka :eek: Mój targ ma zróżnicowanych użytkowników - część (spora) to starzy wyjadacze z wysokimi poziomami i masą SG, a część to gracze, którzy chcą szybko zarobić i sprzedają towar po zaniżonych cenach. W ten sposób da się i zarobić i kupić co nieco w promocji ;)
    Marakuja chodzi po 1200 SG 8) A astromyszy w dalszym ciągu schodzą mimo wysokiej ceny.

Last edited: May 22, 2018
    dotikampo likes this.
  4. niesia844

niesia844 Forumowy żółtodziób

mam pytanie bo nie moge sie doczytac co z kłódkami po zakonczeniu neonowych zagród znikna czy zostaja?

5. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Kłódki po Evencie zostaną wymienione

6. niesia844

niesia844 Forumowy żółtodziób

dziekuje nie doczytalam przepraszam

7. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Wykonałem!!!! Wreszcie! Co z tego że w evencie wystartowałem z 2600 Super paszy a zostało mi 800. No trudno nigdy więcej nie robię takich eventów.

gosiunia007 likes this.
  8. urwena

urwena Okazjonalny autor

Koty i misie zrobione, mialam checi na myszy ale niestety hodowlanych brak, a zwyklych za malo. Zreszta myszy najszybciej sie wykluwaja z zagrod z tej trojki... Nie pozostalo nic jak tylko pohandlowac nimi, ceny bardzo zachecajace- 30 tys za myszke, zbyt kuszace zeby odpuscic. Za pozostale klodki kupie itemy :)

9. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dokładnie cena śmieszna, bo u mnie albo ktoś nowy i niedoświadczony albo ktoś, kto po prostu chciał zarobić szybko "większą" kasę i wystawił mysz komputerową za 5 mln, a że przypadkiem natrafiłem na nią to i kupiłem:p, a maksymalnie można ją wystawić teraz za niecałe 10 baniek ;)

bacowa70 and AgiFarm83 like this.
  10. -senait-

-senait- Hrabia forum

to
    tak jest też z tańczącym niedźwiadkiem u mnie na targu kosztuje niecałe 5mln.to niedźwiedź kozak czterokrotnie więcej kosztuje ....ale chwaląc się zrobiłam neonówki w niedzielę zrezygnowałam ale teraz miałam cud przeskoki i skończyłam myszki własnym sumptem:D...pozdrawiam

Miśkowo likes this.
  11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Event się kończył, wszystkim dziękujemy za opinie w temacie, wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Thread Status:
Not open for further replies.