neonowe itemy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nianiek50, 9 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nianiek50

nianiek50 Okazjonalny autor

dlaczego nie moge postawic na pnacze neonowej kury kozy królika na rzedzie skoro je mam w ozdobach :(:(:(

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a na dobrym rzędzie chcesz je postawić?
    Zakupiłeś/łaś odpowiedni rząd ( nie mogę rozpoznać jakiej jesteś płci po nicku ;) )

3. nianiek50

tak kura to jest kura jak mniemam koza i królik tezxDxD mam itemy w ozdobach i nie idzie ich postawic

4. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Jeden rząd jest do zdobycia za 80 kłodek na którym stawiamy neonowe: kaczkę, owcę, krowę. Drugi rząd do zakupu w neonowym sklepie i tam stawiamy neonowe: kurę, królika, kozę (do zakupu za kłódki w tymże sklepie)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

nianiek50, zapoznaj się proszę również z odpowiedziami w tym wątku : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. nianiek50

poniekad doczytałem sie ze odwrotnie sie stawia itemy jezeli tak jest dzieki mozna zamknąc:p

7. terezam54

terezam54 Forumowy żółtodziób

kupiłam w sklepie neonowym kurę,królika i kozę,postawiłam kurę i królika a kozy nie mam w inwentarzu i co teraz zrobic? zapłaciłam serduszkami i kozy nie dostałam,coś tu jest nie tak.......

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

nianiek50, dziękuję i zamykam.
    terezam54, z pozycji forum nie do sprawdzenia, kontaktuj się z pomocą techniczną.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.