neonowa zagroda dla wron

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Gosinka-, 15 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Gosinka-

-Gosinka- Młodszy ekspert

Otrzymane w ostatnim evencie neonowe zagrody dla wron i gęsi były jakieś takie ciemne - jakby nie został zebrany nawóz (co oczywiście nie miało miejsca). Nie świeciły się jak inne. Wczoraj po zbiorach i "obrobieniu" gęsia nagle samoistnie się rozjaśniła, a wronia nadal ciemna. Co ciekawsze - jak podjeżdżam w inwentarzu na drugą neonową dla wron, to w podglądzie też jest ciemna, mimo że miniaturka błyszczy. O co chodzi? Jakiś błąd techniczny?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Być może trwają aktualnie jakieś prace nad zmianą grafiki tych zagród, nie mamy jednak w chwili obecnej żadnych informacji na ten temat. Jeśli tylko jakieś otrzymamy to zostaną one zamieszczone na forum.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -Gosinka-

-Gosinka- Młodszy ekspert

nie mam więcej pytań. Spróbuję jeszcze jutro np. ściągnąć i postawić ponownie neonowe ulepszenie, coś na zasadzie włączenia i wyłączenia komputera żeby zadziałał :) A może po prostu wrona pozostanie mroczna...

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niektórym Graczom ta grafika nie odpowiada więc możliwe, że będzie zmieniona ale tak jak napisałam na tę chwilę to tylko moje domysły, jeśli otrzymamy jakieś info to poinformujemy też Graczy w odpowiednim dziale.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.