Opinie Neonowa rewolucja

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 1 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. luminante

luminante Okazjonalny autor

Ja tam klepię biedę i tak jak SP by mi starczyło do zgarnięcia po jednej sztuce każdej zagrody, tak w stodole nie mam żab (jajka potrzebne gdzie indziej), nietoperki zbieram na misję (a zresztą i tak nie mam odblokowanej hodowli, żeby czymś cenniejszym rzucić). Więc pozostają tylko psy, których też omale w stodole.

No cóż, zobaczę jak to będzie szło~

2. gadek

gadek Fanatyk forum

Oh,bardzo przepraszam Mania,ze go pominęłam i nie przedstawiłam,co za niedopatrzenie z mojej strony:oops:xD
    BB pewnie im się już nie opłaca przed piątkiem,chociaż kto wie,dadzą na jakieś trzy godziny może przy starcie eventu:)

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mi by się przydał wcześniej i nawet bym zakupiła jakiś pakiecik....

kropelka04 i panda-p25 lubią to.
  4. Kiniak89

Kiniak89 Młodszy ekspert

Jeśli nie zrobie dla przykładu zadania z żabami to nie będę mieć dostępu do finałowego zadania? Ktoś coś wie?
    Nie mam żab, mogę ich nie klonować ale nawet zwykłych do oddania nie mam. Gdzieś mi z farmy wyskoczyły :)

5. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Musisz wykonać wszystkie zadania ,żeby odebrać końcową nagrodę.

6. farma-Maria

farma-Maria Analityk forum

mam mało sp a czy można kupić krypty nietoperzy bo u mnie nie ma ?

xBabciaEwa lubi to.
  7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

W czasie pełni księżyca w sklepie u Jacka można wykupić .

kropelka04, agniecha$ oraz Anetta41 lubią to.
  8. farma-Maria

farma-Maria Analityk forum

Dzięki serdeczne.

xBabciaEwa lubi to.
  9. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

ja mam plan zgarnąć po 2 neonki jako że to mój pierwszy neonowy event, a co do zadania finałowego to będę męczyła kukułki jeżeli wykopię brakujące ok.70 szt sp gdzieś ze spółdzielni więc tak przy okazji chyba uda się zrobić,a jak nie to trudno

Nutka lubi to.
  10. hasiokos

hasiokos Młodszy ekspert

mój plan to po jednej neonowej, na tyle mi starczy paszy. czekam jednak na BB bo nie mam za duo zwierza w stodole, przy okazji inne misje kolorowe przydaloby sie nadrobic bo mam tyly

AngelGina i Nutka lubią to.
  11. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

o_Oooo, nie widzę neonowych itemów do zdobycia? :eek:

kropelka04 i Nutka lubią to.
  12. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

xDxDxD Dooobre!
    xDxDxD Świetne!

Nie wiem czy robie. Paszy (nie liczac wplaty finalowej) mam za malo o 65 sztuk, liczac, ze zrobie wszystko bez finalu. Moge kupic sredni pakiet - nie problem, ale irytuje mnie ilosc paszy potrzebnej do tego eventu. Przeskoki sa marne i nie chce mi sie dawac kasy za nic. Wreszcie zmadrzalam! -.-
    To co mnie interesuje to neony zabie na handel na gt. Neony to doskonaka waluta! xD Moge tez wplacic tyle ile chca do pierwszej psiej i zrobic cala nietoperza czesc. Tylko... czy jest sens? -.--.-
    Nie mam odblokowanej hodowli nietoperzy, ale tym razem sie zabezpieczylam, kupowalam jak "chodzily" tanie, czyli maksymalnie do 10 tys. sg.;)

13. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Krótko i na temat, bez marudzenia. Event oczywiście robię cały, tak jak wiele poprzednich. Czas ukończenia nie gra roli. Na BB nie czekam z wielką miłością, bo BB mnie nie kocha i przeskoki to "Bajka o tym jak podobno zwierzyna skacze". Plus BB jest taki, że rodzi się ciut więcej zwierza niż normalnie. Neonki postawię na polach i będzie jeszcze bardziej kolorowo. I tyle w temacie. Pozdrawiam i życzę dobrej atmosfery oraz miłego dnia :music:

14. AngelGina

AngelGina Generał forum

Dokładnie tak samo myślę i zrobię :) mam mało sp, szkoda ją wywalać teraz, może się jeszcze przydać, a nie kupuję, więc mam tylko to, co oszczędzę :D też spojrzałam na te 30 sp w nagrodzie, ale po przeliczeniu... wyszło szydło z worka ;) nie opłaca się, tak jak piszesz, wydać dwa razy tyle- bez sensu :)
    Podsumowując: wywalam 90 sp i zgarniam po 1 neonce :) zwierzaki już czekają w oazie na zbiór :)

15. małgoos

małgoos Cesarz forum

Taki sam mam plan tylko poczekam na bb kazde dodatkowe zwierzatko to zawsze cos dodatkowy dochodzik mimo cofek

kropelka04 i AngelGina lubią to.
  16. killpubeur

killpubeur Czeladnik forum

Witam!
    wszystko dobrze się liczy a trzeba dodać że zwierzaków trzeba dać za ponad milion SG.

17. niki1990

niki1990 Komandor forum

jeśli się zdecyduję na robienie eventu, zapewne będę musiała ruszyć ze 3 miliony sg. Generalnie nie mam zbytnio zwierza na event. w sumie 10 psów i po 8 nietoperzy i żab. Plan minimum zakłada 45 hodowli w celu zdobycia kłódek oraz w sumie po 325000 sg w wartości towaru razy trzy do dostarczenia

Ostatnie edytowanie: 2 lutego 2017
    kropelka04 i małgoos lubią to.
  18. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Nie robiłam eventu ze świeczkami ,to neonowy zrobię w całości :p;);)

małgoos lubi to.
  19. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Jak wygląda nagroda ostatnia,czy trzeba oddać 3 x po 45 kłódek żeby dostać 7 bananów itp...czy za każde oddane 45 kłódek przypisane do każdego zwierzęcia dostaje się po 7 bananów itp...bo nie mogę nigdzie znaleść szczegółów na ten temat.Może ktoś coś wie na ten temat.

20. AngelGina

AngelGina Generał forum

Zgadzam się z Tobą i też czekam na BB :) co prawda ja nie miksuję, prawie zawsze wrzucam jednakowe zwierzaczki, bo miksy mi wychodzą, ale tylko bokiem :D ale w czasie BB zawsze jakiś zysk, coś się wraca do stodoły ;)

małgoos lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.