Opinie Neonowa rewolucja

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 1 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

A raz się żyje... machnę sobie te neonki. Mój Miecio ma słabość do takich błyszczących fioleto-różów, więc zrobię to dla niego:inlove:
    Te 7 bananów to raczej sobie odpuszczę, bo trochę drogo za nie wołają, szczególnie, że "parę" sztuk się po stodole wala

[​IMG] :p

2. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

Witam Wszystkich :) event spoko, zwierz ze stodoły :) ale mam zagłostkę.... na neonowych zagrodach mi nie zależy ale 2x24h kupony i 7 bananów to już bardzo (szczególnie kupony). Z drugiej strony wydać 540 SP to sporo. Tym bardziej że chyba w następnym BB mogą być pawie do kolorowania, tu SP będzie potrzebna w dużej ilości.
    Ps. pakietów SP nie kupuję

dantic3 lubi to.
  3. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Ja tam robię tylko psy na spokojnie żab nie mam(jajka idą do zadań), nietoperków też. Grałam w 2011 i 2012 potem przerwa. Mail się zmienił i teraz wszystko zaczynam od nowa.

dantic3 lubi to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a ja myslalam ze mam ponad 600 SP a tu tylko 394 xD

5. anika1k

anika1k Młodszy ekspert

No i oczywiście mam pytanie czy oddajemy tylko żaby ,psy i nietoperki ?

dantic3 lubi to.
  6. gadek

gadek Fanatyk forum

Oddajemy tylko te,ale klonować możesz inne,by mieć kłódki.

dantic3 i Nutka lubią to.
  7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Hodowlany ....... dawno nie było xD:cry:xD.

Pewnie zrobię /finału niet rzecz jasna/ , w moich kalkulacjach jest on średnio opłacalny i dam radę bez tych fantów.
    Natomiast 6 neonów za 220 SP wg Mieczysława jest do przełknięcia.
    Coś tam plumkał , że w pasku pięknie będą się prezentowały.
    Należy pamiętać o kolejnych niepotrzebnych fabrykach z serii ssaki czy inne gady , które pewnikiem niebawem nas zaleją , a potem neonki i tak w koło do tralalej śmierci.
    Nie wspominam nawet o takich wielbłądzich wynalazkach , bo do tej pory bez SP można było je obrobić.
    W każdym razie naprawili już z nawiązką wybryki Królowej i nawet najbardziej oszczędni są na wyczerpaniu SP , mowa oczywiście o tych co nie nabywają na wyprzach papu , ani nie używają turbo-młyna.
    Bez kasy nikt nie będzie w stanie ogarnąć wszystkiego. Z czegoś trzeba zrezygnować , albo bulić.

Wystarczy.

Udanych przeskoków ...... żartowałem xD:cry:xD.

Bry środkowe.

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2017
  8. 11eveline

11eveline Książę forum

Robię tyle,aby zdobyć po jednej sztuce zagród. Do tego potrzebuję 90 SP. W zupełności to wystarczy - głupotą byłoby zużywanie 60 szt SP, aby zdobyć 30 szt. SP i PD i SG. Tak więc event zapowiada się miło i przyjemnie:)

AngelGina, dantic3 oraz małgoos lubią to.
  9. anika1k

anika1k Młodszy ekspert

Dzięki i jeszcze jedno pytanie ciekawi mnie czy jak wpłacę zwierza o wyższej wartości niż jest warta część wpłat to oczywiście ta kwota nadwyżkowa przepada ? :)

dantic3 i gadek lubią to.
  10. pimp-ek

pimp-ek Forumowy żółtodziób

Zawsze tak było , że nadwyżka przepada , więc i teraz chyba też tak będzie

dantic3 lubi to.
  11. -gottin-

-gottin- Młodszy ekspert

tak przepada,
    ja daję zawsze mniej z hodowli i dopłacam zwierzakami

dantic3 i Frytka2012 lubią to.
  12. anika1k

anika1k Młodszy ekspert

Tak myślałam szkoda :)

dantic3 lubi to.
  13. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

a kto to ten Mieczysław? :))

dantic3 lubi to.
  14. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) neonkowe zagrody mnie się podobają wiec obowiązkowo robię , a czy zrobię po 1 zagrodzie czy po 2 to zależy jak mi pójdzie z klonowaniem ;).

dantic3, Nutka, gadek i dalsza osoba lubią to.
  15. gadek

gadek Fanatyk forum

Mieczysław to takie określenie przez nas forumowiczów chęci posiadania ("miecia") czegoś;)
    Miecio-Mieczysław:) albo "Przydaś"

16. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Jednak są osoby posiadające zapasy od królowej jeszcze ;)
    Bez zakupów za realną kasę mam 2100 SP

gadek, dantic3, Nutka i dalsza osoba lubią to.
  17. małgoos

małgoos Cesarz forum

Hejka do pierwszy zestaw neonów oczywiscie biore reszty raczej nie wole róz zagrody

gadek i dantic3 lubią to.
  18. Nutka

Nutka Komandor forum

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona małą ilością SP potrzebną do zdobycia kompletu neonków :D. Zastanawiam się nawet czy nie wziąć po 2 komplety, bo na tyle mi starczy SP :p. Ostatni komplet nagród biorąc pod uwagę ilość potrzebnej SP jest dla mnie absolutnie nieopłacalny i niepotrzebny. Bananów może nie mam zbyt wielu, ale i do odkrycia niewiele w świątyni, a ciągle ich przybywa ;). Będę tylko musiała się powstrzymywać by poczekać na BB :p, bo przy moich przeskokach to wkładanie zwierzaków poza BB jest nieopłacalne całkowicie 8). Życzę wszystkim dużych przeskoków i zdobycia tego co sobie zamierzacie :).

19. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Mamy jeszcze Mania ;)
    coś cicho o BB, czyżby jutro miało nie być jednak na starcie?
    no cóż, poczekamy ;)

20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Pewnie dadzą w piątek dopiero tym razem .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.