Opinie Neonowa rewolucja

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 1 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Fakt, to ja też mam focha :sleepy: Lubię bonusy z chmurek a tu ni ma:( ale zwierzaczki do oazy i tak pójdą i miejsce na neonki już szykuję :p

2. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Event robię, tylko nie wiem czy cały, czy tylko do neonów.... niby SP mam dużo - ponad 700, ale czy warto tyle zużyć na podwójne zagrody? Za miesiąc pewnie znowu cos wymyślą z duża ilością SP, a młyn chociaż turbo z gumy nie jest....
    Jest jeszcze kwestia, czy będzie BB od początku, czy tak jak ostatnio BB w dwóch turach...zobaczymy.
    I niech wreszcie coś zrobią z tym brakiem przeskoków, bo już się odechciewa klonować z tak marnymi rezultatami....:mad::cry::p

3. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

tak się właśnie zastanawiam, kiedy zaczną to wreszcie nazywać wprost, czyli drogi -tani. Bo trudnych to tu nie widziałam ładnych pare lat już.

4. emimo1

emimo1 Młodszy ekspert

No i pozamiatane. Nie mam odblokowanej hodowli nietoperzy.

5. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Witam
    Mam 340 szt SP więc coś tam zrobię, ale czy całość to się zastanowię. Z zadań w spółdzielni nie bardzo jest już co wybrać, a turbo młyn i tak nie daje rady przy tych wszystkich paszo-żernych ewentach:(

6. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dzień dobry

Jeśli o stopień trudności chodzi to nie powinno być napisane trudny, tylko drogi. Neony lubię, więc zagrody zgarnę po 2 szt, a co do zadania szumnie nazwanego finałowym, mocno się zastanowię...

Szkoda, że itemów nie dali 8):p

7. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie czytam i juz nic nie kapuje z moich wyliczen wychodzi zeby zdobyc neonki potrzeba tylko 90 sp

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj, dobrze Ci wychodzi :) Na pojedyncze neonowe zagrody wystarczy 90 SP, a właściwie 70, bo 20 jest wśród nagród.

9. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Czyli nie jest zle kolorków mam sporo wiec to zalicze a reszte zobaczymy

10. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie musisz.
    Podstawowe i kolorowe gacki możesz kupić na targu ;)

11. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

To jest wyjście, ale i też problem - nie każdy farmer ma miliony sianogroszy. Jak zwykle trzeba przemyśleń, wybrać wersje najbardziej korzystną i pobawić się w handlarza: to sprzedać, tamto kupić. Powodzenia.

kropelka04 i panda-p25 lubią to.
  12. zzizzie

Ale jeśli ktoś nie ma teraz odblokowanej tej hodowli, to i tak nic nie zrobi - może wyłącznie kupić.
    I tak dobrze, bo inaczej to by było właśnie pozamiatane ;)
    A zarabianie sianogroszy to najprostsza rzecz jaką znam w tej grze 8)xD

13. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Też nie mam a jednego neonka zgarnę za 4 nietoperze: 2 pierzaste już jakiś czas temu wykręciłam na kole, jednego drakulę ściągnęłam z drzewa a drugiego kupiłam :)
    Warto na targu polować na okazje. Tak zrobiłam koci event - za same SG - a ile emocji przy tym było ;)

14. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

to świetnie , event robię - napisz jak liczysz ;):cry:

15. ZgadnijKtoTo

ZgadnijKtoTo Forumowy żółtodziób

Zeby zdobyć po jednej Neonowej zagrodzie,wystarczy 90 Super Paszy bo w każdej potrzeba 15 kłódek miłości.
    15 kłódek w każdej to razem 45 kłódek więc potrzeba 45 Oaz a to wiąże sie że do 45 oaz potrzeba 90 Super Paszy

Nutka lubi to.
  16. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam. Event robię czy cały to jeszcze pomyślę trochę dużo tej paszy potrzeba a coraz mniej jest w nagrodach. ... szkoda że nie ma itemów i pnącza ... ostatnio pnącza w jakąś niełaskę popadły, zapanowała moda na itemy z milionem nakładek i bonusem na końcu... wolałam normalne itemy i pnącza z bonusem. Miałam chęć na powiększenie kolekcji neonowych itemów a tu pupa blada ....

17. widlobrody

widlobrody Mieszkaniec forum

Witam
    ale skąd serduszka?

xBabciaEwa lubi to.
  18. zzizzie

Z oaz oczywiście.
    "Niezależnie od rodzaju zwierzęcia" (cytat z FAQ), czyli można sobie kury czy inne kameleony w oazach męczyć, gacki niepotrzebne do serduszek.

19. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Nie bardzo rozumiem jak to jest z tymi nagrodami za wpłatę finałową czy te nagrody to są za jedną wpłatę, czyli razy 3 (nie chce mi się wierzyć, ale może.. ) czy ogólnie za trzy wplaty. Ktoś wie?

20. kropelka04

kropelka04 Generał forum

wplacasz 3x45 klodek i dostajesz w nagrode: 7 bananow, 7 gwiazdek, 2xkupon na pomocnikow (24h) i 8 wejsciowek imprezowych

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.