Opinie Neonowa rewolucja

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 1 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

między innymi właśnie dla tego zrobie do 1 neonów bo mam troszke SP to sobie po klonuję jak będzie BB aby mieć coś kolorowego zwierza na handel a zagrody będą dla mojego miecia xD gdybym miała więcej SP to pewnie bym zrobiła więcej ale i tak tylko do 1 zagród bym oddawała a reszta kolorowych zwierzaków na pewno by się nie zmarnowała :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli na wszystkie 5 zadań u 3 zwierząt + wpłata finałowa to potrzebne będzie 270 kłódek czyli 540 SP odjąć 50 SP, która jest nagrodą w zadaniach wyjdzie nam 490 SP.

3. gadek

gadek Fanatyk forum

Dzięki Ewcia,bo ja pisałam o podwójnych neonach,a nie wiedziałam co do finałowego trzeba,a jaka nagroda w tym finałowym będzie?

Karen139 masz racje:D

EDIT: jusz kumam,nagrody też:p

4. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

przesada z tymi nietoperzami, zagrody gdzie mozna je kupic dostepne sa tylko w strefie pelni. Ja odpuszczam po raz pierwszy neonowy event, robie tylko psy I do zagrody. Zaby - jajek na pasze brak.

kybek93 i dantic3 lubią to.
  5. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Czyli pińcet :sleepy: mam 137 więc nie ma szansxD:cry:potraktuje to jak zwykłe BB i poklonuje swoje :)

6. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Event oznaczony jako trudny nie wiedziec czemu, chyba dlatego, że będzie sie graczom trudno rozstac z kasą:p
    A tak powaznie robie oczywiście całośc, jak zwykle :p

7. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam poludniowe duszki;)
    marudy, marudyxD, poczekajmy, jak sie ewent zacznie:), poleci jak z gorki, jak nam jeszcze BB zaproponujaxD, bez tego ani rusz, a moze hmm, po dwie klodki zacznie wypadac;),
    jak zwykle, ile zrobie, to moje, malo mam s.paszy, ale hmm, to tylko gra;)
    Pozdrawiam, milego dzionka, hmm, bez narzekan;)

8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No proszę, to już wiem, co to znaczy w tutejszym języku oficjalnym "stopień trudności: trudny" xD
    Banalnie prosty plus wkład w realnej kasiejce xD
    Dobra, słowo się rzekło - dokupię SP i machnę te neony dla przyjaciół xD

9. gadek

gadek Fanatyk forum

Chyba,ze zrezygnujesz z bananów,gwiazdek,kuponów i imprezówek to mniej;)

Gdyby w tamtej tabelce zamiast "wpłata finałowa" było "zadanie finałowe" bym się nie zgubiła:p

10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ewent zrobię, pasek mam pojemny;)
    kto mi zajumał sygnę???

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2017
  11. Megan

Megan Komandor forum

Sporo jest takich zagród i warsztatów mało opłacalnych, dlatego ja robię tylko do pierwszych neonowych zagród, chyba tylko dla Miecia, jakoś nie pociąga mnie ten event:p
    Chyba, że będą fajne przeskoki podczas BB, to może wiecej zużyję SP, bo na obecną chwilę ustaliłam limit dla siebie, 100-150 SP najwięcej do zużycia w tym evencie;)

12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

wiem ale z żabami jest przegięcie na maksa ani czerwone ani różowe a teraz tym bardziej neonowe nie przykryją bólu oddania do i dla drabin
    jeśli będę klonować żaby to zrobię do neonu ale na polu opłacalności nie widzę

13. SMOD_Atena

Jest jeszcze grafika ;) Ten plusik w szarym kwadraciku z kłódeczką na samym dole to Wpłata finałowa a może być też zadanie, jak zwał tak zwał i tak nic mniej kłódek do oddania nie będzie :eek:;)

Event mam zamiar zrobić cały, wcześniej zapełnię oazę coby perfum niepotrzebnie nie tracić i mam nadzieję, że oprócz przewidzianych nagród coś fajnego jeszcze z oazy się trafi :)

Powodzenia wszystkim życzę :)

14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Można się spodziewać bb?

15. gadek

gadek Fanatyk forum

To ja mam jeszcze jeden foch,co najmniej do jutra;)

Gdzie itemy i pnącze? Co to za nieurodzaj chmurkowy ostatnio hm:music:

16. agiwdaj12

agiwdaj12 Okazjonalny autor

Witam,może wiecie czy nietoperze będą odblokowane do hodowli teraz ,czy tylko podczas pełni?

kybek93 lubi to.
  17. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no jak to nie wiedzieć czemu ? bo trudno uwiesić się na skrzydle młyna i ukręcić tyle sp nawet z turbo prędkością :D
    nie ukręcisz xD stopień trudności nie do przeskoczenia xD

wybór ma każdy - forma płatności i kwestia pakietu :)

no jeszcze żebym dożyła przeskoków na BB to mieliby więcej wsparcia

Neonowa Rewolucja - nie żebym się czepiała ale intrygująca nazwa :)

18. SMOD_Atena

Póki co takich informacji nie mamy, ale ja mam nadzieję, że będzie, zawsze było przy hodowlanych:)
    Hodowlę kolorowych nietoperzy można odblokować tylko podczas Pełni w sklepie Jacka, jeśli nie masz to pozostaje oddawanie zwykłych nietoperzy, ewentualnie zakup na targu.

Peonia, kybek93 oraz gadek lubią to.
  19. Megan

Megan Komandor forum

Zgadzam się z tym co piszesz, dlatego owszem robię te eventy lecz chyba tylko dlatego aby je mieć zrobione, nie pamiętam kiedy wystawiałam neonowe zagrody, nawet do menażerii ich nie wsadzam, bo jak jest różny czas to szkoda blokować sobie menażerię.
    Czasami jest lepiej kupić na targu niż samemu wyhodować:)
    Na PD też aż tak mi nie zależy, mogę wolniej przechodzić poziomu, w końcu nikt mnie nie goni, nie spieszy mi się nigdziexD

20. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Moje podejrzenie graniczy z pewnością, że BB jutro, a najdalej pojutrze. Oczywiście w weekend powtórka BB. Przynajmniej do tej pory tak było, więc teraz BP nie zrobi wyjątku.
    Jeśli chodzi o neonowe zagrody, to ja chętnie wymienię się na coś innego - bardzo lubię neonki.
    Propozycje proszę na sówkę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.