Opinie Neonowa rewolucja

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Salsa, Feb 1, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gadek

gadek Fanatyk forum

Do zdobycia po jednej zagrodzie wystarczy po 15 kłódek,bo są tylko w drugim i czwartym zadaniu,a neonki w trzecim;)
    Zeby zdobyć po dwie zagrody dla kazdego zwierza trzeba po 45 kłódek.
    To i tak najtańszy event hodowlany z tych co ostatnio były:)

Bry

2. urwena

urwena Okazjonalny autor

Ja mam chrapke tylko na noenowe zagrody. Finalowego zadania nie robie jesli uda sie dokonczyc wczesniejsze, szkoda super paszy- za siedem bananow to troche slabo... Tym bardziej ze na pewno w niedlugim czasie pojawia sie kolejne hodowlane eventy wymagajace ton paszy... Szkoda tylko ze pnacza nie ma...

3. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

To w końcu 500, czy 200? Bo nie chce mi się liczyć...
    Kupić nie mogę, bo wczoraj przyglądając się sumie przeznaczonej na SP całkiem przypadkiem znalazłam się na stronie z kosmetykami i całkiem przypadkiem wrzuciłam jeden taki podkład do twarzy do koszyka i całkiem przypadkiem kliknęłam wyślij przelew xD:cry: No i poszłooo. Także ide sprawdzić ile ze spółdzielni mogę jeszcze wyciągnąć :p

4. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam neonowo ;)
    paszy, jak juz napisaliscie potrzeba na pokolorowanie eventowych zwierzat - na calosc eventu 540 (na 270 klodek)-50 (z nagrod eventowych) =490 - znosnie jak na oferowane nagrody. male sprostowanie: bananow jest do zdobycia 7 a nie 21.
    poza tym, tak na dobra sprawe, mozna nie wydawac ani jednej sp na te 3 rodzaje zwierzat, a kolorowac te, ktore sa potrzebne (do spoldzielni, na handel, do stodoly) - bo klodki maja leciec z oaz, bez wzgledu na klonowane zwierzatka (z poradnika: gracz otrzymuje 1 sztuke z kazdej hodowli (niezaleznie od rodzaju zwierzecia) ).
    event oczywiscie robie i to w calosci, bo potrzebuje zlotych banankow ;) ale poczekam na bb
    zycze duuuuzych przeskokow

Last edited: Feb 1, 2017
  5. Karen139

Karen139 Baron forum

Owszem wystarczy po 15 kłódek ale zagród jest 3 sztuki..............czyli razem 45 kłódek i nie chce wyjść inaczej.

6. gadek

gadek Fanatyk forum

135 kłódek na całość czyli 270 sp;)
    Tu się zgadza,chodziło mi o całość i ilość kłódek;)

7. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Jak dobrze liczycie po policzcie opłacalność np neonowych żab - dobra daje 4 żaby ale za 30 godz o_O a dłużej to się już nie da ? to jakiś rekord ma być ?

weźmy teraz pod lupę warsztat gdzie dajemy 3 x żaba najzwyklejszy potrzebuje 11 godz ulepszenia są szybciej

zanim mi się urodzą 4 żaby z neonowej to za ten czas mam do oddania 12 żab do drabin - czy ktoś jest tam u góry normalny?
    czy to na mnie kawa źle działa dziś

może by ktoś tam się ocknął i poprawił ilość zwierza, czasu i warsztatu

na co mi taki neon nawet podwójny?
    wg tego co widzę i piszą to jest totalnie nieopłacalny nawet na pd

8. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

i tak dużo, trzeba się brać za misje w spółdzielni :oops:

dantic3, kropelka04 and kybek93 like this.
  9. Karen139

Karen139 Baron forum

Żeby zrobić cały ewent włącznie z zadaniem finałowym potrzeba 270 kłódek /45+90+135/ czyli 540 super-papu.

10. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

event powtarzalny, ale i tak będę robic, bo klonowac uwielbiam xD

kybek93, dantic3 and Frytka2012 like this.
  11. gadek

gadek Fanatyk forum

A tam czepiasz się:p tu o miejsce chodzi;)
    Żeby zrobić całość potrzeba 45+45+45;)

12. Karen139

Karen139 Baron forum

Niestety, w tej grze, to już tylko gracze są normalni. Cała reszta stoi na rzęsach i wachluje uszami.
    Ewent robię , ale po jednym neonie zupełnie wystarczy.

13. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

ewent robię napewno do 1 neonów a dalej sie zobaczy

14. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

menażerie są :p a po co mi taki brzydki neon darmo będzie stał ponad dobę :p
    no ja naiwnie jeszcze nadzieję gdzieś tam chowam że jak powachlujemy my to może ktoś tam się ocknie czasem

15. kawonar

kawonar Czeladnik forum

Wielu będzie wykluczonych ze względu na brak możliwości hodowli nietoperzy. Np. ja. Sorry na mnie BP nie zarobi:)

kybek93 and dantic3 like this.
  16. Karen139

Karen139 Baron forum

Gadek masz rację, niepotrzebnie liczyłam jako dodatkowe kłódki w zadaniu finałowym. Czyli potrzeba 135 kłódek.

17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

na targu pustki :p

kybek93, kropelka04 and dantic3 like this.
  18. gadek

gadek Fanatyk forum

A a propos zadania finałowego,gdzie jest napisane co i ile trzeba oddać,bo ja ślepa jestem?
    Jest opis 5 zadań tylko.

kybek93, kropelka04 and dantic3 like this.
  19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Alu pisząc całość masz na myśli również "Wpłatę finałową"? jeśli tak to w sumie z kłódkami potrzebnymi w zadaniach 2 i 4 u każdego zwierzaka wyjdzie 270 kłódek czyli 540 SP będziemy potrzebowali na całość. Chyba, że nie bierzesz pod uwagę nagród za "Wpłatę finałową" w postaci złotych bananów, gwiazdek, kuponów i wejściówek, wtedy wystarczy 135 kłódek czyli 270 SP :)

Wpł.jpg

20. Karen139

Karen139 Baron forum

Dla mnie, to właśnie te kłódki /w każdym zadaniu po 45/ byłyby do oddania w finale, ale kiedy spojrzałam na grafikę, to wychodzi na to, że jak oddamy te 135 kłódek, to finał mamy w kieszeni.;)

Edit: I mamy odpowiedź ...............czyli jednak do finału potrzebujemy 235 kłódek.

Thread Status:
Not open for further replies.