NEON

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kakaox, 20 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kakaox

Kakaox Forumowy żółtodziób

Mam problem z umieszczeniem neonowego kurnika mimo wszystkich ulepszen nie wchodzi

2. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Bo musisz stawić na podstawowej, a nie na ulepszeniach. ;)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wika7022, dziękuję za pomoc.

Kakaox, spróbuj postawić kurnik neonowy na zwykłym kurniku podstawowym. Chociaż i na innym kolorowym ulepszeniu można postawić ( mnie przez przypadek ustawił się na różowym ulepszeniu ).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. Kakaox

Kakaox Forumowy żółtodziób

Na podstawie też nie wchodzi

5. SMOD_Atena

Czyli masz na farmie postawiony zwykły kurnik, próbujesz postawić na ten zwykły kurnik neonowy i nie możesz ?
    To może zastosuj standardowe czynności czyszczenia, sprawdź wtyczkę AFP ,itd...Tutaj znajdziesz wskazówki : >>> Gdy gra nie działa - poradnik.
    Może wyloguj się i ponownie zaloguj do gry, lub spróbuj wejść na farmę z innej przeglądarki, być może to wystarczy.

6. zocha52

zocha52 Forumowy żółtodziób

postaw jak zwykłą zagrodę na puste pole.

7. SMOD_Atena

zocha52, czy Tobie udało się postawić neonową zagrodę bezpośrednio na trawie ?

Jak mówi poradnik >>>klik<<<:

"UWAGA: Zagrody neonowe są ulepszeniami. Oznacza to, że ustawiamy je na zagrody podstawowe"

8. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Zagrody neonowe stawia się na postawach.
    Np. Kurnik neonowy na kurniku zwykłym.
    Sprawdźcie czy stawiacie na odpowiednich podstawach, może przypadkowo chcecie postawić neonowe kury na królikarni.

9. SMOD_Atena

{Monia}, dziękuję za pomoc.

zocha52, sprawdziłam Twoją podpowiedź i neonowej zagrody nie da się postawić bezpośrednio na łące tylko i wyłącznie na zwykłej, podstawowej zagrodzie. Wczoraj jeszcze postawiłam neonowy kurnik na różowym ulepszeniu, ale teraz już nie mogłam. Czyli tak ma być jak jest napisane w poradniku.

Kakaox, czy udało Ci się postawić ten neonowy kurnik na zwykłym ? Nie próbujesz przypadkiem postawić na kurniku klasycznym+ lub ++ ?

10. Autor był obecny na forum ale nie udziela się w swoim wątku rozumiem że wszystko się wyjaśniło i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.