nazwa gracza a gt

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika karolamba, 28 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. karolamba

karolamba Baron forum

mam kurczaka o nicku sanderka05 wysylalam jej prezenty i moglam jej wyslac duzo roznych rzeczy bo ma juz poziom 38 ale nie mialam nietoperzy i moja sasiadka sie zaoferowala ze jej wysle ale nie mogla tego zrobic bo jak dodala do znajommych to sie okazalo ze sanderka05 ma poziom 2 a u mnie 38 wiec czy jest to mozliwe ze sa 2 sanderki05?tzn 2 graczy o tym samym nicku?kopiowalam juz sasiadce nazwe odbiorcy z poczty i nic dalej poziom 2 bo myslalaysmy ze moze jakas inna litera jest np zamiast 0 jest O ale nic z tego nazwa ta sama a gracz u mnie i u sasiadki ma inne poziomy;/

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Możliwe, że istnieją 2 konta o takiej samej nazwie. Być może jedno konto jest stare i nieaktywne od dawna, dlatego też system dopuścił założenie konta o tej samej nazwie. Żeby Twój kurczak nie miał problemów z otrzymywaniem prezentów to musi napisać zgłoszenie do PT : >>>klik<<< , opisać sytuację i poprosić o zmianę nicku.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. karolamba

karolamba Baron forum

nie:) dziekuje za odp

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.