nawóz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika poison1989, 23 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. poison1989

poison1989 Czeladnik forum

na moim ryneczku nawóz jest po 1023,05....ja mogę wystawić najdrożej po 894,43....dlaczego jest taka różnica?dlaczego nie mogę wystawić za tyle co inni farmerzy?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ceny maksymalne zmieniają się dynamicznie, im większy popyt a podaż mniejsza tym ceny są wyższe. Widocznie teraz cena maksymalna nie zdążyła jeszcze wzrosnąć tak jak wcześniej, spójrz proszę na czas pozostały do wygaśnięcia tych ofert z wyższą ceną na pewno były wystawione wcześniej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. poison1989

poison1989 Czeladnik forum

więcej pytań nie mam,a nawóz jest wystawiany na bieżąco.....dziękuję za udzieloną odpowiedz,pozdrawiam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Na marginesie dodam, że Gracze, którzy odblokowali na Drzewie mądrości runę "Super ceny" mają możliwość wystawienia towaru na targu o 75% drożej (zamiast 50%).

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.