nawóz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kloni17, 2 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kloni17

Kloni17 Książę forum

Zastanawiam się jak to jest z tą kupcią można mieć więcej niż 300sztuk czy nie?
    Jak miałam równo 300 i zebrałam to mi przepadło a jak chciałam kupić na targu to nie mogłam
    A jakiś czas temu było inaczej i teraz już nic nie kumam!

{Monia} lubi to.
  2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Jeśli masz premium możesz mieć do 600 jednostek.
    Jeśli nie max to 300.
    Jeśli zbierzesz nawóz z zagród a masz już 300 w zbiorniku - zebrany nawóz przepada.
    Jeśli masz w zbiorniku 290 jednostek, a na targu ofertę 15 jednostek to ich nie kupisz bo nie zmieścisz ich w zbiorniku (masz tylko miejsce na 10 jednostek).

Ci, co przez zmianami sobie nakupowali nawozu nadal go mają, ale nie mogą już więcej zakupić ani zebrać z zagród.

3. Kloni17

Kloni17 Książę forum

Dziękuję za pomoć

{Monia} lubi to.
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

pomagającemu dziękuję bardzo :) rozumiem, że autor nie ma więcej pytań i można zamknąć?

5. J.thePlayer

J.thePlayer Mieszkaniec forum

a ja mam pytanie - kiedy zaszła ta zmiana, że można było sobie nakupować nawozu a teraz się nie da ?

6. Proszę ...KLIK.....:)

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autor nie ma więcej pytań, więc wątek zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.