nawóz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marysiad8, 3 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Mam pytanie bo pewnie coś nie doczytałam
    pojemnik na obornik zwiera 300 sztuk nawozu to dlaczego nie mogę wystawić na targu całości tylko po 100 sztuk ?? Nie podoba mi się to-.-

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapraszam do zapoznania się z tym ogłoszeniem : >>>klik<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Targ:
    1. Możliwe będzie dokonanie zakupu na Targu tylko takiej ilości nawozu, ile jednostek zmieści się w naszym oborniku (jeśli oferowana jest większa ilość aniżeli pojemność obornika, pojawi się informacja o błędzie). Oznacza to, że mając zbiornik o pojemności 200 jednostek i mamy w nim już 150 jednostek obornika nie możemy zakupić ofert z nawozem, które przekraczają 50 jednostek.

nie rozumię wytłumacz proszę
    Ja ma pojemnik na 300 sztuk a wystawić mogę 3x100 a nie 300 od razu
    tak ma być czy coś robie źle??

4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Po zmianach można wystawić tylko 100 szt w jednej ofercie. Czyli ty możesz wystawić max 3 oferty po 100 szt a nie np 2x 150 szt.

A ten punkt co przytoczyłaś mówi o tym, że nie zakupisz oferty przekraczającej pojemności twojego obornika.

Na przykład masz w oborniku 250 szt nawozu to z targu kupisz tylko ofertę 50 szt. Przy chęci zakupu 100 szt wyjdzie ci błąd.

5. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Dziękuje za pomoc . Już rozumie. Można zamknąć

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

{Monia}, dziękuję za pomoc.

I skoro wszystko już jest jasne i można zamknąć temat, to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.