nawóz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szeszele, 12 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szeszele

szeszele Naśladowca mistrzów

Dlaczego nie mogę sprzedać nawozu 300 szt tylko po 100 szt ? czy jest błąd czy tak zostało zmienione przez BB

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

3. szeszele

Tak
    mam pytanie
    czytając to ogłoszenie
    nic nie zrozumiałam
    Napisz mi prosto i wyrażnie o co pytam
    czy już tak zostanie że tylko po 100 jednostek będzie się sprzedawało? mimo tego że mam 300 pojemności na obornik?

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

szeszele, oczywiście postaram się wyjaśnić, jednak w przyszłości byłoby miło gdybyś poprosiła o pomoc zamiast rozkazywać..

Jak czytamy w ogłoszeniu do którego link podałam w poprzednim poście:
    "Zniknie możliwość wystawiania ofert liczących ponad 100 sztuk obornika jednorazowo. Możliwość wystawiania kilku/kilkunastu ofert tego samego towaru na Targu nie ulegnie jednak zmianie."
    Oznacza to że od wprowadzenia zmiany na targu możemy wystawić w jednej ofercie maksymalnie 100 sztuk obornika, a to oznacza że aby sprzedać np.: 300 sztuk obornika musimy wystawić 3 oferty - każda po 100 sztuk. :)

Czy teraz wszystko jest już jasne, czy masz może jeszcze jakieś pytania? :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

jolka57,sąsiadów szukamy i zamieszczamy swoje ogłoszenia wyłącznie w tym temacie :>>>KLIK<<< Tutaj Twój post usuwam.

Czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytanie odnośnie nawozu?

6. szeszele

Mod jeśli tak odebrałaś z rozkazem moją prośbę to przepraszam , może żle zadałam o PROŚBĘ pytanie
    Tak bardzo zrozumiałam teraz i bardzo dziękuję
    miłego dnia

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro już wszystko jasne,to miłego dnia życzę wzajemnie i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.