nawóz

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by wandeusz, May 8, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

mam problem z kupnem nawozu ; dostaję jakąś informację w obcym języku i nie chce mi się zrealizować polecenie ???

2. Czy pojawia Ci się takie okienko ???

To znaczy że nie masz już miejsca w zbiorniku i nie możesz zrealizować zakupu obornika :)

Proszę ....OGŁOSZENIE .... w tej sprawie :)

3. roman1940

roman1940 Aktywny autor

to jest głupie, mogli nic nie dawać a najpierw dają a potem zabierają, to po co robili nieogranicony zbiornik

dlaczego teraz mogę sprzedać tylko 100 szt nawozu jeżeli powracamy do poprzedniej wersji to było 300 szt tyle ile mam miejsca w oborniku, nie będę kupować po 100 szt jak na pola potrzebuję więcej w końcu za swoje pieniądze /sianogrosze/ kupuję

Twoje posty połączyłam, na przyszłość jak chcesz coś dopisać to użyj opcji edytuj

MOD_Kleopatra

Last edited by moderator: May 8, 2015
    ***kacper*** likes this.
  4. Ponieważ tak postanowili twórcy gry i nie mamy na to wpływu :)

Zerknij jeszcze do ...TEGO.... wątku tam padło podobne pytanie

Do dyskusji zapraszam tutaj : >>>KLIK<<<
    Masz jeszcze jakieś pytania??:)

5. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

jeszcze w poprzednim evencie można było kupić nieograniczoną ilość nawozu a teraz to ucięli. Jest też krzywdzące, że inni wystawiają nawet po tysiąc ileś sztuk a nie można tego kupić, podbijają tylko cenę gromadząc takie ilości a potem wystawiają po kilka sztyk, takie działanie też powinno być uregulowane. Pozdrawiam

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wandeusz,po zmianach jakie zostały wprowadzone,nawóz można wystawić po maksymalnie 100 jednostek w jednej ofercie i nie można kupić więcej niż mieści zbiornik.Jest to napisane w ogłoszeniu : >>>KLIK<<<
    Również pozdrawiam.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

a to dziwne co pisze SMOD Atena, bo u mnie na targu takie rzeczy, gdzie cytuję "nawóz można wystawić po maksymalnie 100 jednostek w jednej ofercie" chyba że ja czegoś nie łapie ;) [​IMG]

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zielonygroszek83 zgadza się, ale to oferty wystawione przed wprowadzeniem zmian, które opisane są >>TU<<

9. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

No nie wiem, bo u mnie na targu tak niebotyczne oferty sprzedaży jak ponad 2660 jednostek pokazały się teraz a nie jak piszecie przed wprowadzeniem zmian..

10. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

pytań nie mam ale jak piszą inni gracze nadal wystawiane są ilości ponad 2000 szt. więc coś jest nie tak?????

11. Skoro nie masz już więcej pytań to wątek zamykam :)

Thread Status:
Not open for further replies.