nawóz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aneton05, 13 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aneton05

aneton05 Aktywny autor

co d licha sie dzieje , u mnie na rynku nawóz za minimum 145 sg , a ja moge max wziasc 149 za swój nawóz .znowu sie cos chrzani ?? zaznaczam ciasteczka wyczyszczone , spawdzane na dwóch niezaleznych od siebie komputerach , nawet na róznych przegladarkach

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nikt oprócz Ciebie na chwilę obecną nie zgłaszał jakichkolwiek problemów z cenami na targu.Ceny towarów na targu są dynamiczne i zmieniają się na bieżąco w zależności od popytu i podaży.Widocznie ktoś w krótkim czasie wykupił tańsze oferty nawozu i minimalna cena jest wystawionych wcześniej ofert,a na chwilę obecną maksymalna jest taka za jaką możesz wystawić i za jakiś czas być może będzie dużo wyższa.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. aneton05

aneton05 Aktywny autor

obawiam sie ze dynamika tutaj nieco szwankuje , jezeli obserwuje od jakis 35 minut i ceny minimalna nadal oscyluja w granicach 110 -116 sg, a ja nadal moge maksymalnie za 150 gdzie ofery sa juz po 260 ,dziwne zjawisko , nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzyło

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dynamika targu nie działa widocznie tak szybko,jak szybko zostają wykupione tańsze oferty i pojawiają się wcześniejsze drożej wystawiane towary,ale cena maksymalna do wystawienia będzie wyższa dopiero po jakimś czasie.Jeśli jednak uważasz że to na Twoim koncie ma miejsce nieprawidłowa sytuacja,zapraszam do PT:>>>KLIK<<< Tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Autor wątku pomimo aktywności na forum nie zadał kolejnego pytania, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.