Nawóz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 4 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Jak można uzbierać ponad 40 000 sztuk obornika?
    Pewnie to dotyczy konta premium, mając to konto można mieć nieskończoną ilość obornika?

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

3. carlain21

To znaczy,że wystarczy tylko kupować na targu?
    I mogę mieć więcej niż 300 sztuk przy koncie zwykłym?

4. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Dokładnie tak, ale jeśli w tym czasie również produkujesz to ten z produkcji się już nie dopisze tylko przepadnie. Dopisze się tylko ten zakupiony.

5. carlain21

Będę mogła kupować nawóz i wystawiać, więcej niż 500 sztuk, czyli jaką ilość największą, wiem,że ofert 10:)?
    A o co chodzi, jak gracze piszą, by kupować za max cenę, chyba dobrze zrozumiałam i potem wystawiać?
    Tego nie rozumiem,ale może Ty będziesz wiedzieć:)

6. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Tak, możesz kupić ile chcesz i też wystawiać na sprzedaż po ile sztuk w pakiecie zechcesz.
    A z tym kupowaniem to chyba chodzi o to, żeby kupować za cenę minimalną a za max to raczej wystawiać na targu jak jest duży popyt, czyli eventy, i wtedy jest czysty zysk w postaci SG:)

Bilonge lubi to.
  7. carlain21

Masz rację, tak też pewnie ma być poza eventami kupować za minimalną w czasie eventu za max:) sprzedać
    Już wiem wszystko raczej:)
    Gdyby Mod zajrzał to jeśli wszystko jest dobrze wyjaśnione to niech potwierdzi, ewentualnie coś dopowie:),jeśli jakiś informacji brakuje:)
    Będzie można założyć kłódkę a ja sobie doczytam:)
    Dziękuję pięknie Yaris_123 za pomoc:)
    Miłych snów:)

8. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Nie ma za co, polecam się:)

9. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Tak jak napisała Yaris. Kupujesz np. 10 tys, po 10 SG i wystawiasz np. 9 pakietów po 1 tys. i po max cenie. Dajmy np. po 150 SG

10. carlain21

Dzięki:)

Bilonge lubi to.
  11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Witaj carlain21, przeczytałam wszystko i stwierdzam że Gracze pięknie odpowiedzieli na zadane pytania :)
    Potwierdzam to co napisali Gracze powyżej. :)
    Jak widzę więcej pytań nie ma w związku z tym temat zamykam :)

Yaris_123, Bilonge, serdecznie dziękuję za pomoc i precyzyjne odpowiedzi :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.