Nawóz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika olkaa001, 11 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Może to smieszne pytanie,ale od paru dni się zastanawiam , ile nawozu powinno byc z pomaranczowej zagrody która daje 2 szt zwierzakow ,bo na farmie są 2 szt a na wyspie jedna.Niby gówniany temat ale chciałabym zaspokoić swoją ciekawosc:)))

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Chyba nie ma reguły, bo na wyspie też z czegoś chyba lecą 2 sztuki.... a zobacz ile leci ze stajni pomarańczowych:)

3. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

porownuje rozne zagrody i farma daje 2 szt a wyspa 1, tez mi sie zdawalo zawsze ze powinno 2 ,ale niechcacy pare dni temu przyuwazylam ze tak nie jest.Bo przeciez nikt chyba nie sprawdza tego ,szczegolnie jak sie zbiera hurtem

4. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

No to sorki, że wprowadzam w błąd... widocznie mi się tylko wydawało:)

5. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Przy wielbłądach, dywanach, pandach i pałeczkach nie ma w tabelkach podanej ilości nawozów... Albo ja jestem ślepa...:(

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Nie ma w tych tabelkach tego podanego, uzupełnimy tak szybko jak to możliwe. Dziękujemy za zwrócenie uwagi.

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania? ;)

8. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Pytań nie ma, zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.