Nauka to potęga

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 1 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

A mnie się ten event podoba, może dlatego, że gram dopiero pół roku i absolutnie gra mi odpowiada. Jestem prowadzona za rękę, robię to co chcę.
    Ten event jest zupełnie inny od tych które robiłam do tej pory, jest uroczy graficznie, bardzo łatwy do zrozumienia i ogarnięcia.
    Nie bardzo rozumiem z czego wynikają wszystkie te złe emocje, które go otaczają. Przecież to jest gra, zabawa, coś dla odprężenia i poprawienia humoru.
    Chcesz - grasz, nie podoba Ci się? - przecież można spędzać czas na wiele sposobów.
    To samo z eventami, koszykami i innymi płatnościami.
    Farmerzy, ta gra to nie sposób na życie, to nie sposób na zarabianie, to nie powinien też być sposobem na zwiększanie stresów. Mamy ich na co dzień za dużo. Tu powinniśmy szukać czegoś innego. Ja to znalazłam. Gdyby było inaczej szukałabym innej gry.
    Serdecznie pozdrawiam moderatorów. Trzymajcie się :);):)
    Tak jak teraz myślę to pewno wątek wpisałam nie tam gdzie trzeba i dostanę burę ale i wskazówkę jak to robić poprawnie;)

michal01096 i agniecha$ lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również serdecznie pozdrawiam i do zamieszczenia opinii o eventach zapraszam do właściwego działu, czyli tutaj: >>Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń<<. W związku z tym, że nie widzę żadnych pytań to tutaj wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.