Natręt

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika GRZECZNYCHŁOPIEC, 22 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Witam jak zablokowac takie okienka w grze , aby sie nie pojawiały ?

<ciach>

Grafikę z nickiem Gracza usunęłam
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 listopada 2018
    wiktaratuj lubi to.
  2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:)
    Myślałam, że poszukiwałeś sąsiadów na giełdzie, ale widzę, że nie;) Nawet jeśli sam ich nie szukasz - ale masz wolne miejsce - może się zdarzyć, że jakiemuś graczowi wpadnie w oko Twój nick na forum czy targu i wyśle Ci zaproszenie. Jeśli nie życzysz sobie sąsiedztwa - możesz je odrzucić.
    Nie ma możliwości zablokowania zaproszeń, ale możesz do takiego Gracza napisać sówkę z prośbą o ich dalsze nie wysyłanie, a jeśli to nic nie da, to zablokować Gracza na poczcie - pod warunkiem, że przyśle Ci on wiadomość sówką. Wtedy wiadomości i prawdopodobnie również zaproszenia nie będą od tego Gracza przychodzić. Ewentualnie możesz samodzielnie zgromadzić komplet sąsiadów, wtedy już na pewno żadne zaproszenie nie przyjdzie.

Czy masz jeszcze pytania?

3. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

witam
    Marion , nie mam pytań dzieki
    :)

wiktaratuj lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam, również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.