Nasze zwierzątka domowe

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Pietruszki, 22 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pietruszki

Pietruszki Młodszy ekspert

Cześć!
    postanowiłam wymyślić ten temat:
    1 dla zabicia czasu
    2 po to abyśmy mogli podzielić się ze sobą wiadomościami o swoich kochanych pupilach;)

Serdecznie zapraszam do wypowiadania się pod tym tematem.

Dodatkowo polecam "Odliczanie do nieskończoności" wpisujcie kolejne liczby.:D

Post edytuję, zmniejszam czcionkę do regulaminowej wielkości - 4 i bardzo proszę nie używać większych czcionek.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 lutego 2016
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja na razie jestem bez zwierzaczków....Moja 16 letnia psinka odeszła za tęczowy most w październiku 2014 :( Ciężko mi bez niej starsznie...ale w tym roku najprawdopodobniej będę miała szczekacza ;)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pietruszki, wątek o pupilach i zwierzątkach domowych już istnieje. Zapraszam Ciebie tutaj : >>>Nasze kochane pupile, czyli Stefan i przyjaciele<<<.
    Na przyszłość zanim otworzysz jakiś wątek, zapoznaj się proszę z już otwartymi wątkami i sprawdź czy przypadkiem wcześniej już ktoś nie otworzył podobnego tematu aby nie tworzyć dubli. Zamykam jako dubel i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.