Nasza koleżanka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika babula40, 3 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. babula40

babula40 Komandor forum

Mam pytanie do ekipy ,czy farma naszej zmarłej Koleżanki zostanie skasowana czy dzieci Mamci ,będą mogły kontynuować dzieło Mamy ?
    :cry::oops:

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Pewnie ani jedno ani drugie
    Na pewno nie można kontynuować, a skasować... Cóż, nikt nie udowodni moderatorom, że naprawdę zmarła :cry::cry::cry: a nie ktoś zrobił żart czy coś, więc nie sądzę, żeby mogli skasować

Jejku jak ja bym chciała, żeby to był żart, trudno- niesmaczny, okropny, ale... :cry:

babula40 lubi to.
  3. majka47

majka47 Komisarz forum

Chyba nie ma możliwości sprawdzić czy ktoś żyje ,czy też nie -współczuję straty koleżanki!

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj Alu, wszystkim nam jest bardzo przykro i żal ale niestety przejmowanie kont jest wbrew OWH i nawet w tak smutnej i przykrej sytuacji dzieci Ewy nie będą mogły kontynuować gry na Jej koncie. Konto nie zostanie skasowane celowo, ale jak wiemy istnieje możliwość, że w wyniku przedłużającego się nielogowania konto może być automatycznie kasowane przez system.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

babula40 lubi to.
  5. babula40

babula40 Komandor forum

Kalinko ,zadałam takie pytanie bo wiem ,że farma była dla Mamci odskocznią od codziennych trosk ,dbała o nią jak o własne dziecko i może dzieci Ewy chciałyby kontynuować dzieło Mamci ?
    wiem ,że regulamin itp. ale sytuacja bardzo wyjątkowa .......
    Tak bardzo chciałabym wysłać Jej prezent ,bo uwielbiała G&T :oops::oops::oops::oops:

6. SMOD_Atena

Bardzo mi przykro Alu, ale nawet w tak wyjątkowej sytuacji nie udzielamy osobom trzecim informacji o koncie innego Gracza i tak jak napisałam wyżej, przejmowanie konta jest zabronione przez OWH.

Czy mogę jeszcze w czymś Ci pomóc?

babula40 lubi to.
  7. babula40

babula40 Komandor forum

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    dzięki Ewuś

8. SMOD_Atena

Również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.