nasiono sandałowca

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zoe1047, 8 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zoe1047

zoe1047 Czeladnik forum

co to takiego i gdzie tego szukać ?

2. gunia79

gunia79 Młodszy ekspert

Nasiono sandałowca uzyskasz z drzewa Sandałowiec które jest na bahama :) można go zdobyć z zagadkowych drzew

3. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Sandałowiec jest drzewem specjalnym, ktore może rosnąć na Bahameramie, nasiona sandałowca znajdziesz wśród owoców drzew Bahameramy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. zoe1047

zoe1047 Czeladnik forum

Dziękuję za odpowiedz , mam problem ,bo wygrałam to "to" w tajemniczym pakiecie( Urodzinowa impreza) i nie mam "tego" na baharamie :-( . Co robić?

5. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Sprawdzić należy w stodole, szukaj nasion sandałowca
    sand.png

Czy jeszcze jakoś mogę Ci pomóc?

6. zoe1047

zoe1047 Czeladnik forum

Dziękuję znalazłam .Mam 2 sztuki :).Co mam z tym zrobić ? Ja myślałam że to drzewko a to tylko były nasiona .Do czego to potrzebne ?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdź proszę misję Rozbitek w Spółdzielni, tam potrzebne są nasiona Sandałowca, możesz również sprzedać je na targu.

Ze skrzyni, którą otrzymujemy z itemu Najlepsza urodzinowa impreza otrzymasz losowo owoc/ zwierzę/ przedmiot spośród tych wymienionych w tabelce:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. zoe1047

zoe1047 Czeladnik forum

Nie, dziękuję pięknie za wyczerpującą odpowiedz.

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.