Opinie Narodowy tydzień humoru - misje 48 godz.

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 kwietnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hapsak89

hapsak89 Baron forum

A u mnie coś nie pykło z liczeniem i dopiero za dwie i pół godziny będę mogła pierwszy rozsiew zrobić :cry:xD gorzej, że nie wiem czy mi wtedy real pozwoli na fanaberie farmowe xD:cry:

2. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Eventówka rozsiana, zbiór za 38 minut. Rząd chmur jest do zdobycia. Na całość nie lecę skrzynki przestały mnie interesować z ostatnich 4 szt. dostałam kijkiem, nieumarły i wielozawodowiec 2x. Nie mam miejsca na ich eksponowanie na polach.
    Jeżeli wyleci tyle wypadajek co potrzeba to dobrze, zrobię całość, a jak nie to nie będę płakać.

3. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

dopiero rozsiałam 10 nasionek, za 38 minut, kolejny rozsiew. A później zobaczę czy zrobię całość czy tylko wybrane zadania. Wypadajki mam zebrane w calości potrzebnej do zadań. Powodzenia wszystkim życzę.

4. zletrafileskotku

zletrafileskotku Baron forum

a nie da się pominąc kroku z dodo? nie mam go, i nie nazbieram tyle bananow w kilka godzin...

5. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Pnącze zdobyte event skończony szybko poszło.Powodzenia wszystkim życzę.

6. memlak

memlak Forum Pro

No ale pięknie 3 h i po ptokach ? brawo;)

7. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Wooow gratulacje :inlove: Ja dopiero pierwszy rozsiew poczyniłam :oops:

8. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Dzięki ostatnio mi szczęście dopisuje co event trafia się 100%/24h to i szybko idzie.

9. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

U mnie już po evencie.Koło było łaskawe dało 100% i 2x +1 do zbiorów.Pnącze odpalone.Powodzenia wszystkim.:)

10. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

A u mnie jeszcze dwa zbiory i też będzie po evencie. Potrzebna ilość okularów już jest a brzęczyk w ilości 50 szt. z pewnością jeszcze wyleci. Event zakończę w całości. Powodzenia walczącym i tym co odpoczywają:)

11. Yabolek

Yabolek Baron forum

Ziela do ewentu nie sieję, ale biorę czynnie udział, dostarczając na targ zwierzaki dla potrzebujących.
    Myślałem że na tej części ewentu zarobku nie będzie, bo oferty na potrzebnego zwierza stały na niskim pułapie aż do dziś.
    I nagle ci potrzebujący z krzaków wyskoczyli. Ceny podskoczyły 2-3krotnie i nadal kupują.

12. alexander56

alexander56 Generał forum

Ot psikus :D Późno event zacząłem ale pokręciłem kołem i sporo bonusów się nazbierało ;). Nie zauważyłem i event sam prawie się zrobił . Narodowy dzień humoru zaliczony :p

13. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

pnącze odpalone z pikolaka kosiarz wyskoczył :inlove: no i humor mi się poprawił xD

14. bogusiania

bogusiania Baron forum

Pnącze już zdobyte, rano będzie gotowy cały event. Pomogły - bonusy na 100% z upraw roślin w złotym slocie i 100 % na plony z imprezowego koła. Oczywiście trochę zielonych kropelek też , ale niewiele, bo mam tylko 3 SWD, czyli tzw. baobaby. Powodzenia jeszcze walczącym :)

15. twardy81

twardy81 Koneser forum

16. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Po porannych zbiorach event przeszedł do historii xD gładko i przyjemnie ,wpadło parę florenów ,pnącze odpalone,Piccolo wystawione - zobaczymy co wyskoczy a najbardziej mnie cieszy zdobycie Łoskownicy pękającej xD której nie miałemxD

Ostatnie edytowanie: 15 kwietnia 2025
  17. -Karina30-

-Karina30- Młodszy ekspert

koniecccc, udało się:)kibicuje tym, którzy, jeszcze walczą, walczcie, uda się. Powodzenia:)

18. elcia1951

elcia1951 Naśladowca mistrzów

co to jest ta łoskownica pękająca

krasnoludek10, hiacynta oraz nikolabln lubią to.
  19. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

to najnowsze drzewko z wyspy

20. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Zaawansowany

Ostatni zbiór o 17 i zapominam o evencie, okres świąteczny duuużo pracy i odpuszczam sobie trochę, powodzenia:inlove: