Narciarstwo wodne.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika GreenHills, 30 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Nie mam możliwości wykonania tej misji: nie mam dostępnych roślinek ani możliwosci wejścia na pole misji. Jakby misja była dla mnie niedostepna. Wypadaja mi tylko kapoki.

2. kondzio0101339

kondzio0101339 Wyjątkowy talent

Ten event nie ma specjalnego pola, siejemy na obszarach farmy, dzikiej łąki, wyspy oraz lasu tropikalnego:) ustaw na tych obszarach pola a na pewno roślinki się znajdą:p

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Tak, wiem,że nie ma specjalnego pola-chodziło mi o to,że nie miałam roslinek do posadzenia,a w "zegarze" po lewej też nie było mozliwości "wejścia: w event.

Zapoznałam się z poradnikiem :) Tylko nie miałam realnej możliwości "wejścia" w event. Dopiero dzisiaj ją uzyskałam- wczoraj nawet po przelogowaniu się nie mogłam tego zrobić. Także dziekuję za odpowiedz,problem dzisiaj zniknął.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 lipca 2020
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

GreenHills być może był to chwilowy problem i wystarczyło wylogować się i zalogować ponownie bo tylko u Ciebie coś takiego było. A skoro dziś jest już wszystko w porządku to temat zamykam. Pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.