Opinie Narciarstwo wodne

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Jul 29, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Czego trzeba użyć, żeby tyle wyciągnąć ( pomijam bonusy z koła ) ?

antonina-farmerska and dantic3 like this.
  2. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

120 wejściówek imprezowych

3. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Czyli tylko koło ?

4. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Są skrzynie bonusów,ale mi dają na drzewa, zagrody i warsztaty.
    Mam ich 15 szt ale teraz czekam bym miała ich ponad 20.

5. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Cześć Norbi :). Muszę przyznać , że potrafisz zainspirować farmera ( 322 imprezówki ) ;)

Więc i pnącza szybko zgarniam :D

Pozdrowienia dla tych co umieją się relaksować nad morzem :p

6. sabcia7

sabcia7 Forum Pro

jakim cudem :p

7. halina54

halina54 Hrabia forum

Norbi a musisz wkurzac farmerow tych co nie maja szczescia? Na 130 zwyklych i 85 imprezowych nawet nie wpadl jeden marny na 6 godz. i tak juz od niepamietnych czasow...i gdzie tu ma byc satysfakcja z eventow?

8. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

to ja jestem podstarzała wyleniała wrona a nie orzeł i dlatego koło mi poskąpiło bonusów:cry:. Mówi się trudno- rozprostuję moje zreumatyzowane skrzydła i wolno orze na tym ugorze. Gratulacje tym co skończyli i powodzenia dla walczących(w tym i dla mnie:p)
    Aha kamizelek mi ponad 500 wyskoczyło więc nawet utoić się w kałuży nie mogę.

9. grania.

grania. Baron forum

na 178 imprezowych 1 (słownie jeden) na +1 na pola. za to dla zwierząt 7 - gdzie dwie menażerie na polach i żadna nie załapała się na 6 godzinny zbiór :(

dantic3 likes this.
  10. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

mnie koło ostatnio lubi - trafiłam +100%/24 h za jakimś 8-10 podejściem.

11. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Widzę, że niektórzy zdobyli już pnącze, więc i ja się dołączę.

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

:D Brawo.Najważniejsze,że dostaniesz 1 gwiazdek xD:cry:xD

13. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

U mnie też już jeden gwiazdek i 1 złotych bananów dopisanexD;), biegnę po kupon na kombajn :)

14. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Mam i ja swój gwiazdekxD.
    Miałabym też pierwsze pnącze Aquamanii,no niestety połowy nie przynoszą upragnionych pereł,tylko wszystko inne:cry:Mam dopiero 3 sztuki.
    Ale doszła czwarta skrzynia z przynętami to może teraz pójdzie lepiej:p;)
    Powodzenia wszystkim życzę!

15. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

o_O ... to ja przestaję narzekać, że za dużo dali do wysiania , bo ... fakty mi tu pokazują coś zupełnie odwrotnego, znaczy się, że dali za mało :p
    W zamian ponarzekałabym sobie teraz na Koło,ale...
    ...idąc za powyższą radą postraszyłam- nawet lżej niż lekko, bo taka ,,zaraz po przebudzeniu,, nie wyglądam aż tak szpetnie ani groźnie, by się na mój widok od razu tak strachać, chociaż...
    hmmm:music:... kiedy taki efekt (przy piątej próbie :inlove:) to może jednak wyglądam:p - no mam radochę , tylko... już nie mam za bardzo na co ponarzekać xD:cry:xD
    Póki co to jedynie wytrychami jakimi mogę popróbować te bąbelki otworzyć, ale już o 14-stej to się zmieni i... liczę na obfity połów
    nawet z tych zwykłych przynęt, którymi skrzyneczki ,,łaskawie,, mnie darzą
    To prawda zzizzie - chociaż...ta gra ma także nie mniejszy sztab ludzi (przypuszczam, że nawet kilka takich sztabów) którzy ...gwarantują utrzymanie onego sprzętu, jako też i całej firmy , by jej się dobrze działo, więc...po co ja mam sobie głowę zaprzątać całym tym ,,hard... soft... i ...nance ,, - ot gram sobie i będę grać pokrzepiając się myślą , że ,,co ma płynąć nie utonie,, :p
    Ja mam dopiero 2 i...liczę że losowości nie zabraknie czasu, by mnie pozostałymi uraczyła
    - miłego dnia wszystkim i dużo słońca - no i niech Wam ryby nie tylko biorą ,ale i dają obficie :);)

16. magros

magros Nadzorca forum

Witam a mnie brakuje kamizelek a bardzo malo leci z eventowki

17. mala41

mala41 Czeladnik forum

A ja mam mały problem z misją...:eek: zdobyłam w zadaniach 1 bilet zwykły i 1 VIP, zrobiłam w misji 1zadanie srebrne 2,3,4,5 zadanie całe żeby zgarnąć roślinki i oddałam z rozpędu w 6srebrnym 2bilety VIp co uniemożliwiło mi już dokończenie misji bo nie da się już dokończyć 1zadania ani zrobić 6...i tak niby zdobyłam wszystko co potrzebne a nie mogę zdobyć pozostałych nagród :sleepy:

dantic3 likes this.
  18. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Wielkie dzięki, tylko nie wiem, gdzie mógłbym sobie pogwizdać.
    Na bonusy z koła, jak zawsze mogę liczyć, tylko że tym razem, poszło ponad 220 imprezowych, jednak się opłacało, bo, następne roślinki są już rozsiane na SP.

Last edited: Jul 31, 2020
  19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

mala41 1 bilet VIP jest nagrodą w 59. kroku po prawej stronie w evencie a 10 wśród nagród w zadaniach z misji to w sumie 11 i tyle samo biletów VIP jest wymaganych, ale faktycznie jak pominęłaś zadanie 1. złote i diamentowe a 2,3,4 i 5 zrobiłaś w całości to tych biletów VIP Ci zabrakło :(

antonina-farmerska and olgs3 like this.
  20. mala41

mala41 Czeladnik forum

Moja wina, bo wcześniej nie zwróciłam uwagi że jednak jest ważna kolejność, jak rozpędziłam się w oddawaniu to nie popatrzyłam co jest wymagane, gdybym po zrobieniu 5 wróciła do 1 to byłoby OK

Thread Status:
Not open for further replies.