Naprawa błędów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ***kacper***, 11 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Czytam, że oaza działa poprawnie. Nie u mnie. Dodałam perfumy , pokazał się skrócony czas, ale przy kolejnej odsłonie czas wrócił do początkowego - tak jak wczoraj.. Czyli błąd z perfumami jest dalej - czy tylko u mnie?

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

U mnie to samo

***kacper*** lubi to.
  3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

U mnie zaś czas stoi w miejscu, mimo dodania super paszy i perfum. Ciągle jest 18.45 A poza tym czemu nie można posadzić tych zagród na farmie tylko jest ta jedna? Jak zatem wykonać event czy inną misję? Czekając na pojedyńcze sztuki? Nie rozumiem tego...

4. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

W oazie możesz teraz włączyć większą liczbę hodowli, poprzednio w domku mogła być tylko jedna. I super, bo domki nie zajmują miejsca na polach. Chyba możesz ponad sto hodowli uruchomić - czyli tyle, ile domków mieści się na polach.

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

***kacper***, odśwież stronę i sprawdź raz jeszcze proszę w hodowli.
    Danusia, TU poczytasz dokładnie, cytat z poradnika:
    Obok widzimy ile mamy aktywnych hodowli oraz ile możemy ich wykonać. Każdy Gracz ma dostępne do hodowli 132 sloty (liczba ta została określona na podstawie ilości oaz możliwych do ustawienia na całej farmie).

6. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Trudno, nie rozumiem tego, a czas mimi dawno już odsłoniętej runy i eliksirów, jestoi w miejscu

7. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Ja aktualnie mam uruchomione 13 hodowli w domku, a tak jak piszą wyżej możesz ich uruchomić w tym jednym domku ponad 100 i nie musisz ustawiać na farmie. Poczytaj poradnik i zrozumiesz :)

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

przypomnę, że to nie jest wątek dyskusyjny, czy autor ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

9. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Nie mam pytań. Jeżeli coś nie działa jak powinno, zawsze stosuję się najpierw do instrukcji - odświeżam, wylogowuję się też, czyszczę ciasteczka - jeżeli nie pomaga, zadaję pytanie. Miłego dnia.

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

***kacper***, jak czytamy w OO :

"Możliwość hodowli w oazach miłości została wznowiona, a błędy naprawione."

A skoro nie masz już pytań to rozumiem, że wszystko już działa jak powinno, więc temat zamykam i również miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.