Naomi Camel- błąd?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika =kalina=, 15 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

5. Brygida Turowska

Będzie od nas chciała owoce z drzew oraz zwierzęta z tajemniczych sadzonek oraz tajemniczego stajennego

6. Naomi Camel

Potrzebuje owoców z drzew.

Według poradnika te dwie panie chcą ode mnie owoców z drzew z tą różnicą, że pani Brydzia woli specjalne, a Naomi zadowala się zwykłymi.
    Do tej pory tak właśnie było, dziś jednak Naomi zażyczyła sobie kwiatów lipy.
    Sprawdziłam w tabelach- lipa jest uznawana za drzewo specjalne.

Pytanie brzmi: Czy to jednorazowa pomyłka, czy może lipa jest jakimś wyjątkiem i będzie ją trzeba oddawać do Naomi, a może do obu?

Niby lipa nie jest TS, a tak jest przy opisie Brygidy, ale na pewno nie jest też "zwykłym" farmowym drzewkiem ;)

Pozdrawiam ;)

2. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

u mnie wczoraj tez Naomi zarzadala sobie lipy :) widac lipa nie nalezy do drzew specjalnych; moze z czasem bedzie mozna ja kupic za sg/ fl

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Elcia dziękuję za pomoc.
    Menka,na chwilę obecną drzewo Lipa jest do zdobycia jako drzewo specjalne w evencie,ale być może będzie kiedyś tak jak napisała Ela i być może będzie możliwość zakupu za SG.Póki co jednak to są tylko domysły,bo nie mamy na ten temat żadnych informacji.Gdy będą miały miejsce jakieś zmiany/aktualizacje,itp...to jak zawsze informacje zostaną zamieszczone w OO;)

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Nie, dzięki Ewuś, kłódeczka :)
    Ela, Tobie też dziękuje :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i zawieszam kłódeczkę [​IMG]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.