naleśnik z owocami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 8 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Zgubiłam się trochę, wyprodukowałam już 3 naleśniki i koniec, zapomniałam jak to się robi:cry:
    Proszę o pomoc :)

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Nie wyprodukowałaś tylko zdobyłaś w misji w spółdzielni która była czasowa i niestety juz sie skończyła tam były do zdobycia , więcej niestety nie ma ich
    Ewentualnie do kupienia w koszach

info
    W strefie eventowej użyć będzie można naleśnika z owocami.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Dostępny w koszykach eventowych (średni, duży i olbrzymi) oraz misji w Spółdzielni (zadanie 5)

Ostatnie edytowanie: 8 czerwca 2017
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Naleśnik z owocami daje bonus +1 dla tęczowej kukurydzy przez 12 h, najlepiej aktywować go tuż przed zbiorem tej rośliny.

Aby aktywować należy kliknąć na polu dodatkowym, w pasku po lewej stronie na ikonę naleśnika i przycisk Aktywuj.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

agucha31 dziękuję za pomoc, jednak trochę skoryguję, bo naleśniki z owocami są też w koszykach "Rodzinna miłość".

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Wiem edytowałam w tym samym czasie co post pisałaś :) ale poprawiłam sie wcześniej :)

5. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

No to przynajmniej wiem, że zrobiłam . Bardzo dziękuję :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.