naklejki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JEDREK2006, 4 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JEDREK2006

JEDREK2006 Forumowy żółtodziób

po wstawieniu naklejki na okładkę i ponownym zalogowaniu naklejka znika i nigdzie jej nie ma. jak ją odzyskać.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

JEDREK2006, o jakie naklejki chodzi? Masz na myśli Album kolekcjonerski? (klikając w zielony napis zostaniesz przeniesiony do poradnika)
    Zawsze możesz, jak czytamy w poradniku, skorzystać z opcji "szukaj" wpisując nazwę naklejki: [​IMG]
    Czy chodziło o album kolekcjonerski, czy naklejka się odnalazła? :)

3. JEDREK2006

Tak chodziło o album kolekcjonerski, a naklejka, a ściślej mówiąc parę naklejek(trzy) się nie odnalazło. Cień naklejki jest pisze że odblokowano a naklejki "ani widu ani słychu". Wpisywałem nazwę i nic.

O przepraszam , czterech naklejek nie ma .

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Forum krok po kroku
    Polecam również: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    [aby przejść do poradnika wystarczy kliknąć w zielony napis]

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 marca 2016
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

JEDREK2006, a może naklejki są umieszczone na którejś ze stron albumu?
    Możesz to sprawdzić?

5. magda2007

magda2007 Książę forum

Ja wczoraj robiłam porządek w albumie i też naklejki znikały,a nawet wracały na poprzednie miejsca.Pomogło wyczyszczenie ciasteczek i ponowne ułożenie wszystkich naklejek tzn zdjęłam wszystkie z tych stron gdzie znikały i ułożyłam ponownie.Trochę roboty z tym jest ,no ale cóż,u mnie zadziałało.

6. JEDREK2006

Zrobiłem wszystko: wszędzie sprawdziłem, odłożyłem na miejsce, wyczyściłem ciasteczka i jak ich nie było, tak nie ma. W miejscach straconych 4 naklejek są same cienie, reszta jest kolorowa. Co robić ?

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Napisz zatem do pomocy technicznej, zostanie to sprawdzone.

8. JEDREK2006

Tak zrobię, dzięki.

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

JEDREK2006, skoro zdecydowałeś się napisać do Pomocy Technicznej to tutaj temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Mam nadzieję że sprawa naklejek się wyjaśni. Życzę miłego dnia. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.