Najpierw wzor a potem reszta?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 20 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Gram tutaj dość długo, ale przyznam szczerze ze pierwszy raz widzę tak zagmatwany event. Nie wiem czy ja to dobrze rozumiem? Mogę robić różne wzory, ale żeby dostać nagrodę specjalna nie mogę zapalać wszystkich lampionów po kolei w pionie poziomie, czy po przekątnej, tak jak jest napisane w poradniku, bo nie utworzy mi się wzór. Jak zapale wszystkie lampiony to tez nie dostane nagrody specjalnej. Ważna jest chyba kolejność. Najpierw według wzoru, potem piony, poziomy i przekątne. Bo inaczej nic z tego nie wyjdzie, nawet jak zapale wszystkie lampiony, ale nie zrobię tego w wyżej wymienionej kolejności. I czy tez trzeba robić te wzory według kolejności, czy dowolnie?

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dostałam przed chwilą odpowiedź,że jak by się nie zapalało,a wszystko się uzbiera co potrzebne do oddania,to wszystkie nagrody się dostanie.Nie wiem więc po co te kombinację ze wzorami,skoro tak czy siak,nagrody się otrzyma.

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Dokładnie tak jak pisze foczunia. Jeśli masz zapalone lampiony, które składają się na dany wzór, otrzymujesz nagrodę bonusową. Po jej otrzymaniu możesz zapalić kolejne i dostać za następny wzór, a nawet za kilka wzorów naraz.
    Niezależnie od kolejności odkrywania i trzymania się jakiegokolwiek wzoru, po zrobieniu wszystkich zadań, otrzymasz wszystkie nagrody.

4. FarmaBeatki37

Czyli tak czy siak trzeba zapalać wszystkie lampiony 4x4 x 10 wzorów?

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

zapalasz raz wszystkie lampiony i zdobywasz wszystkie nagrody

BA_Czerwona lubi to.
  6. BA_Czerwona

Raz zapalony lampion nie gaśnie, zatem wystarczy zrobić 16 zadań, żeby dostać wszystkie nagrody.

7. FarmaBeatki37

A to już mi lepiej :) Dzięki :) Można zamykać :)

8. BA_Czerwona

No to w takim razie zamykam i wszystkim udzielającym się tutaj życzę szybkiego uzbierania wszystkich potrzebnych towarów :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.