najniższy rząd małych pól

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janekkostuchna, 5 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam, dlaczego bardzo trudno!!! zbiera się ręcznie, usuwa pola aby ustawić Jaśki cytryny czy je zdjąć i znowu ustawić małe pola w dolnym rzędzie przy ramce? to nowe ulepszenie ? czy zachęta do kupna kombajnu?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Na chwilę obecną nie mamy żadnych informacji o występowaniu takich problemów.
    Czy u Ciebie problem występuje na różnych przeglądarkach, zastosowałeś może standardowe czynności z tego poradnika : >>>klik<<<?
    Sprawdź to proszę i jeśli zastosowanie się do wskazówek niczego nie zmieni to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej, Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. janekkostuchna

tak problem występuje na obu przeglądarkach ale chcę dodać że w każdym innym miejscu farmy problem nie występuje i nie widzę związku z wtyczką czy "ciasteczkami" jeżeli to możliwe proszę o sprawdzenie tego problemu na własnej farmie, zbierać, podlewać, ustawiać małe pola można tylko "dotykając" w górnym rogu kwadratu.

4. SMOD_Atena

Jeśli wtyczka AFP ulegnie częściowemu uszkodzeniu to niektóre ( ale nie wszystkie ) elementy gry nie działają prawidłowo i taką wtyczkę należy odinstalować i zainstalować ponownie.

W ramach testu usunęłam na farmie ręcznie małe pola i bez problemu ułożyłam ponownie, oto screen :

Usunęłam pola raz jeszcze i ustawiłam dowolne akurat dostępne w moim pasku itemy :

I to bez żadnych problemów. Przeglądarka Chrome.

Zapraszam Cię tak jak wyżej napisałam - ze zgłoszeniem do PT. Z pozycji forum nie zweryfikujemy Twojego konta.

Czy tutaj mogę jeszcze w czymś pomóc ?

5. janekkostuchna

Bardzo dziękuję za super odpowiedź, to rzadkość, korzystam również z Chrome jutro ją przeinstaluję. Miłego i spokojnego wieczoru.
    Temat można zamknąć. Dobranoc.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również miłego wieczoru i spokojnej nocy życzę a skoro temat można zamknąć to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.